x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul lunii februarie. Ce zodii au noroc în dragoste

Horoscopul lunii februarie. Ce zodii au noroc în dragoste

16 Ian 2017   •   21:03
 Horoscopul lunii februarie. Ce zodii au noroc în dragoste

Pentru luna februarie, previziunile astrale arată că Gemenii au parte de o surpriză de proporții, însă nu toate zodiile pot spune că luna iubirii vine la pachet cu romantism și cu liniște în casă. Vezi dacă zodia ta se află pe lista celor norocoase sau din contra, scrie clickpentrufemei.ro.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Berbec

Încăpățânarea și îndârjirea cu care îți menții punctul de vedere, chiar și în fața șefilor, nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Totuși, firea ta sociabilă și faptul că ești dispusă să întinzi o mână de ajutor, îți dă oportunitatea să cunoști noi oameni și să legi prietenii de durată.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Taur

În ciuda zăpezii și a frigului de afară, pe care nu prea le îndrăgești, ai un tonus de zile mari. Te angajezi în sarcini care îți pot aduce un venit suplimentar și pe care, în ciuda efortului depus, reușești să le îndeplinești la termen. Persoana iubită te susține în tot ceea ce faci.
Horoscopul lunii februarie 2017 – Gemeni

La locul de muncă ai parte de ceva tensiuni în prima parte a lunii, însă, în ciuda acestor evenimente, este posibil ca în cea de-a doua parte să obții o promovare. În viața de cuplu, situația este mai roz ca oricând, iar iubitul îți pregătește o surpriză de proporții după data de 20 februarie.

×