x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul sănătății sau astrologia medicală

Horoscopul sănătății sau astrologia medicală

de Marsilio Ficino    |    02 Mai 2014   •   21:40
Horoscopul sănătății sau astrologia medicală

Astrologia medicală se referă la predispoziţiile nativului la unele boli şi la modul cum acestea pot fi prevenite.

Astrologia medicală a fascinat din cele mai vechi timpuri. Majoritatea cunoaştem semnul zodiacal sub care ne-am născut, dar prea puţini ştim că astrele pot "dicta" diete şi stil de viaţă care ne ajută să ne păstrăm sănătatea.

BERBEC
Sarea celulară - fosfatul de potasiu

Acest mineral ajută la formarea celulelor creierului şi la replicarea celulelor hepatice. Deoarece nativii acestei zodii utilizează foarte multă energie, ei se confruntă deseori cu carenţe de fosfat de potasiu. Dacă acest mineral nu este la un nivel suficient în organism, berbecii s-ar putea să sufere de depresii severe. Berbecii mai pot avea probleme cu digestia.

În cazul lor, prea multă sare afectează oasele şi arterele, băuturile alcoolice irită rinichii. De asemenea, pentru a controla predispoziţia spre aciditate, corespunzător cu hiperactivitatea metabolică, nativii din Berbec trebuie să mănânce salate proaspete şi să bea sucuri, obţinute din amestec de germeni de grâu încolţit.

TAUR
Sarea celulară - sulfatul de sodiu

Taurii sunt vulnerabili la răceli, traheite, dureri de gât, laringite, probleme cu amigdalele, umflarea tiroidei şi a paratiroidelor. Venus, guvernatoarea semnului, poate induce îmbolnăviri ale paratiroidelor, care controlează nivelul calciului din organism. Dereglarea echilibrului sulfatului de sodiu în organismul taurilor poate cauza retenţia de apă. Din această cauză ţesuturile se umflă, iar glanda tiroidă se măreşte.

Citește continuarea pe RevistaFelicia.Ro

Citește și despre
Horoscopul secret egiptean

Horoscopul Condimentelor, pentru îndrăgostiți

HOROSCOPUL BABILONIAN. Află predicțiile celui mai vechi zodiac de pe planetă!

×
Subiecte în articol: felicia horoscop zodiac