x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul sănătății în luna aprilie

Horoscopul sănătății în luna aprilie

29 Mar 2017   •   11:31
 Horoscopul sănătății în luna aprilie

Sănătatea este de cel mai de preț, iar luna aprilie le priește aproape tututror nativilor, cu mici excepții. Cei aflați în zodia Taur, Rac, Scorpion și Capricorn sunt atenționați să fie foarte precauți în această perioadă dacă vor să nu întâmpine probleme, scrie ziarulring.ro.

Berbec

Sănătatea ta este într-o formă excelentă. Îți poți îmbunătăți tonusul prin sport și masaje corporale. Ar fi indicat să eviți în această lună operațiile chirurgicale majore, în special cele care au legătură cu rinichii sau alte proceduri de acest gen. Nivelul tău de energie este crescut și vei reuși să duci la bun sfârșit toate activitățile pe care ți le-ai propus.

Taur

Luna aceasta este pentru tine perioada ideală pentru a da jos kilogramele nedorite și de a include în rutina zilnică activități care îți solicită musculatura. Până pe data de 20 aprilie poți întâmpina mici probleme de sănătate și există posibilitatea ca acestea să îți lase urme pe ten. De aceea este indicat să ai grijă la alimentație și să mănânci sănătos.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscopul lunii aprilie zodiac zodii