x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul sănătății pe luna octombrie. Vești proaste pentru tauri

Horoscopul sănătății pe luna octombrie. Vești proaste pentru tauri

30 Sep 2016   •   16:52
Horoscopul sănătății pe luna octombrie. Vești proaste pentru tauri

Toamna este anotimpul în care multă lume se confruntă cu probleme de sănătate, iar semnul în care te-ai născut va avea influența asupra lor. În funcție de zodia ta, află dacă bolile care te vor afecta vor fi blânde sau grave, scrie clickpentrufemei.ro.

Horoscopul sănătății pe luna octombrie: Berbec

Începutul de toamnă nu vine cu vești bune pentru nativii Berbec în ce privește starea de sănătate. Pentru că imunitatea este slabă, nu ai energia necesară pentru a te putea concentra la locul de muncă, plus că durerile de cap, nevralgia și migrenele sunt cele mai comune afecțiuni cu care te confrunți în următoarea perioadă.
Horoscopul sănătății pe luna octombrie: Taur

Stilul de viață pe care-l au nativii Taur îi vor afecta în perioada imediat următoare, iar cele cu care se vor confrunta vor fi problemele digestive. În plus, trebuie să stea departe de orice le-ar putea face rău. Nu este exclus ca unele afecțiuni de care au suferit să reapară. Așadar, fiți foarte atenți în luna octombrie.
Horoscopul sănătății pe luna octombrie: Gemeni

Fiind zodia care se îmbolnăvește destul de des, în această lună te-ai putea simți mai obosită decât de obicei, iar acest lucru poate să ducă la dezvoltarea de boli precum gastrită sau ulcer. Nu uita că trebuie să stai departe de stres și să nu te suprasoliciți la locul de muncă. În schimb, fă mai mult sport și mănâncă sănătos.
Horoscopul sănătății pe luna octombrie: Rac

În ultima perioadă, nativii Rac s-au confruntat cu probleme de sănătate ale sistemului digestiv, și se pare că nici luna aceasta nu vor scăpa de ele. Este recomandat să meargă la medic în cel mai scurt timp, pentru că, dacă nu iau măsuri, afecțiunile se pot agrava. Evită consumul de alimente grase.

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac zodii