x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Patru zodii cu ursitoare generoase

Patru zodii cu ursitoare generoase

08 Mai 2017   •   11:37
 Patru zodii cu ursitoare generoase

În tradiția populară, fiecare copil își primește destinul de la o ursitoare. Se spune că, în prima săptămână de la naștere, copiii întâlnesc aceste zâne la miez de noapte și află de la acestea ce soartă îi așteaptă, scrie divahair.

Numărul ursitoarelor variază în funcție de regiune, însă cei mai mulți oameni afirmă că sunt 3: Ursitoarea cea Mare, care îi spune copilului cum va fi în viață, Ursitoarea cea Mijlocie, care îi spune copilului de necazurile cu care se va confrunta de-a lungul vieții, și Ursitoarea cea Mică (Destinul), ce îi urează copilului numai de bine.

Unele persoane au parte de mai multe urări de bine la naștere, iar altele de mai puține. Acest lucru se întâmplă și în cazul zodiilor. Anumite zodii au parte urări mărețe, pe când celorlalte le este prevestit un destin trist și cu multe obstacole. În horoscopul nostru, doar 4 zodii au parte de ursitoare generoase. Aceste 4 semne zodiacale sunt înzestrate încă din prima săptămâna de viață cu destine mărețe și cu noroc pe toate planurile.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop ursitoare