x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Tot ceea ce trebuie să știi despre zodia Fecioară

Tot ceea ce trebuie să știi despre zodia Fecioară

07 Sep 2016   •   17:36
Tot ceea ce trebuie să știi despre zodia Fecioară

Persoanele născute sub semnul zodiacal Fecioară sunt cunoscute ca fiind cele mai atente și ordonate din tot zodiacul. În plus, sunt cele care au o abordare uniformă și sistematică a vieții și sunt foarte selective când vine vorba de oameni, scrie clickpentrufemei.ro.

Fecioarele sunt foarte mature și secretoase, și de multe ori dezvăluie exact ceea ce trebuie și când trebuie. Ele nu sunt visătoare, ci observă absolut tot și analizează fiecare lucru, pentru că planifică și se concentrează asupra scopurilor lor.

Iată ce trebuie să știi despre zodia Fecioara:

Cum poate fi atrasă zodia Fecioară

Pentru a atrage o Fecioară, trebuie să flitrezi cu ele. Le place să facă lucruri distractive și jucăușe, atât fizic cât și într-o conversație. În plus, pentru ca acest nativ să zâmbească și să râdă este mult de lucru. Și, atunci când reușești, el va deveni foarte curios și va vrea să afle mai multe despre tine.
Cum îți dai seama că te place o Fecioară

O Fecioară te va provoca cu calitățile sale negative pentru a vedea ce aveți în comun. Fiind zodia perfectă, nu va fugi atunci când lucrurile devin dificile, ci te va respecta și iubi cu tot cu defectele pe care le ai. Dar atunci când place pe cineva, va încerca să fie mereu în jurul ei și o va curta.
Cum sunt Fecioarele într-o relație

O Fecioară are nevoie să simtă că face parte dintr-o relație. Fiind foarte metodică, va dura ceva timp până va decide că relația în care va intra este cea mai potrivită și corectă. De asemenea, sunt cei care încearcă ca lucrurile să meargă mereu mai bine și să rezolve problemele în loc de a renunța pur și simplu. În plus, Fecioara este întotdeauna un soț dedicat, și deși previzibil, le place să trăiască și să iasă la iveală partea sălbatică din ei.
Cu cine este compatibil Fecioara

Fiind concentrată pe perfecțiune, Fecioarele sunt persoane destul de paranoice. Au nevoie de un partener care să-i dedice toată iubirea, și își doresc să prospere. Un partener bun pentru Fecioară ar fi Taurul, care împărtășește, de asemenea, tendința de a fi introvertit, în timp ce apreciază armonia și este foarte asemănătoarea cu acest semn zodiacal când vine vorba de responsabilitate și ținerea secretelor.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop fecioara