x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Trăsături de necrezut pentru oamenii născuți în octombrie. Tu le știai?

Trăsături de necrezut pentru oamenii născuți în octombrie. Tu le știai?

10 Oct 2017   •   21:05
Trăsături de necrezut pentru oamenii născuți în octombrie. Tu le știai?

Luna în care ne-am născut poate spune multe despre cine am fost destinați să fim atunci când ne-am născut. Determinarea caracterului persoanei folosind luna nașterii este o practică standard în numerologie. Oamenii de știință și statisticienii au descoperit că luna de naștere afectează totul, de la cariera aleasă la atitudine.


Persoanele născute în luna octombrie sunt speciale și au trăsături diferite de celelalte zodii. Ele sunt foarte apte pentru fiecare situație și se pot adopta la orice. (PM)

Trăsături de necrezut pentru oamenii nascuți în octombrie. Tu le știai?
Fiecare luna este diferita si are frumusetea ei. La fel si oamenii nascuti in luna respectiva. Daca te-ai nascut in octombrie sau ai in familie pe cineva nascut in aceasta luna, trebuie sa citesti mai departe.

Iata 8 calitati ale oamenilor nascuti in octombrie. Cate bifezi din lista?

1. Carisma

Persoanele nascute in octombrie sunt foarte carismatice. Au o personalitate incantatoare, care atrage multa lume in jurul lor. Trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa te contrazici cu ei, pentru ca sunt foarte increzatori in fortele proprii si isi sustin cu tarie punctul de vedere, chiar si atunci cand n-au dreptate.................................

Citește mai departe AICI

×