x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby ZMEURA BIO DE LIPĂNEŞTI, O `PARFUMATĂ`AFACERE DE FAMILIE

ZMEURA BIO DE LIPĂNEŞTI, O `PARFUMATĂ`AFACERE DE FAMILIE

16 Feb 2015   •   14:51
ZMEURA BIO DE LIPĂNEŞTI, O `PARFUMATĂ`AFACERE DE FAMILIE

Dacă treceţi prin Prahova şi sunteţi amatori de fructe de pădure e bine să ştiţi că la Lipăneşti (între Ploieşti şi Vălenii de Munte) o familie întreagă trudeşte pe o plantaţie de zmeură. Nu acum că e iarnă, dar în sezon, când e cald, familia Petrescu şi prietenii se pierd printre tufele de zmeură.

Plantaţia nu e mare. Se întinde pe aproape jumătate de hectar. Dar, chiar şi aşa, la cules e de muncă! Vasile Petrescu a venit cu oferta, să-i spunem aşa, `cules cu mâna ta`! Ferma este deschisă în lunile de vară pentru toţi cei care doresc să cumpere zmeură bio proaspătă, prospătă, culeasă chiar de ei. "Mulți sunt curiosi să vadă cultura mea de zmeură. Şi nu vin doar prietenii mei aici, ci şi familii cu copii din împrejurimi. Au venit chiar și din Bucureşti. Le fac un mic instructaj înainte și îi las să-şi culeagă singuri zmeura pe care o pot cumpăra apoi mai ieftin."

Citește continuarea poveștii zmeurei de Lipănești pe blogul Andreei Stroe  - http://andreeastroe.ro/zmeura-bio-de-lipanesti-o-arfumataafacere-de-familie/


×