x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Zodii favorizate în luna august

Zodii favorizate în luna august

20 Iul 2016   •   21:27
Zodii favorizate în luna august

Unii nativi au o situație financiară excelentă în luna august, în timp ce alții au mari șanse să-și găsească jumătatea. Iată care sunt zodiile favorizate în luna august 2016, scrie clickpentrufemei.ro.

Zodii favorizate în luna august 2016. Berbec

Se anunță schimbări benefice pentru nativii Berbec atât pe plan familial, cât și profesional în luna august. Îți place ceea ce faci, iar atomosfera de la locul de muncă este una prietenoasă. Vei reuși să pleci câteva zile în concediu dacă nu ai făcut-o încă. Nici la partea cu banii nu stai rău, deși vei face câteva investiții în casă. Cuplurile căsătorite vor fi ferite de probleme, iar nativii singuri își vor găsi sufletul-pereche pe la sfârșitul lunii.

Zodii favorizate în luna august 2016. Rac

Te concentrezi foarte mult pe carieră în această periodă a anului, iar roadele nu vor întârzia să apară, mai ales că ești sprijinit de familie în eforturile tale. Luna august este prielnică pentru escapade amoroase, cât și pentru activitățile care te relaxează. Nu vei duce lipsă de bani și chiar este posibil să mai obții niște câștiguri din vânzarea unei case, a unui teren, a unui autovehicul etc..

Zodii favorizate în luna august 2016. Leu

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acum este perioada potrivită pentru a face asta. Vrei să-ți mărești veniturile și te concentrezi pe asta. Planeta Marte îți influențează acțiunile și va trebui să te adaptezi în funcție de schimbările care intervin în viața ta. Nu vei avea nicio problemă în ce privește sănătatea. În schimb, este posibil să apară neînțelegeri cu persoana iubită, pe care le vei soluționa în a doua jumătate a lunii.
Zodii favorizate în luna august 2016. Săgetător

La muncă, ai mari șanse să fii promovat și să câștigi mult mai mult. Prin urmare, este firesc să te concentrezi pe serviciu și să iei o pauză de la alte activități externe. Nu vei depinde de ajutorul nimănui, în special financiar, când vei obține câștiguri neașteptate pe la sfârșitul lunii august. Dacă nu ești implicat într-o relație serioasă, cineva de la serviciu îți va lua mințile. O dietă cu multe fructe și legume te va ajuta să ai o sănătate de fier în această perioadă a anului.

Zodii favorizate în luna august 2016. Vărsător

Doar cu multă muncă vei reuși să duci la îndeplinire tot ce ți-ai propus în această lună. Nu uita că pentru a obține rezultatele dorite trebuie să coloaborezi cu cei din jur. Pe plan financiar, situația ta va fi oscilantă. Dacă la începutul lunii vei întâmplina ceva dificultăți pe acest plan, din a doua săptămână a lunii situația se va schimba radical, și vei avea bani să mergi și tu câteva zile la mare sau la munte.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac berbec horoscop