x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Zodiile norocoase ale lunii noiembrie

Zodiile norocoase ale lunii noiembrie

01 Noi 2016   •   11:54
Zodiile norocoase ale lunii noiembrie

Șanse de avansare în carieră, mai mulți bani și o nouă iubire la orizont. Află care sunt zodiile norocoase ale lunii noiembrie 2016, scrie clickpentrufemei.ro.

Zodiile norocoase ale lunii noiembrie. Berbec

Vei recupera o sumă de bani importantă, de care aveai mare nevoie, mai ales că ai început să-ți faci planuri pentru sărbătorile de iarnă. La locul de muncă vei avea o discuție serioasă cu superiorii tăi, în urma căreia vei lua niște hotărâri care-ți vor influența viitorul.

Zodiile norocoase ale lunii noiembrie. Leu

Prietenii te vor invita să petreci mai mult timp cu ei, mai ales că în ultimele luni i-ai cam neglijat, fiind ocupată la locul de muncă. A venit momentul să te revanșezi și să le mulțumești pentru răbdarea de care au dat dovadă. Și părinții își vor anunța vizita, așadar se anunță câteva zile pline.

Zodiile norocoase ale lunii noiembrie. Balanță

După o perioadă în care certurile cu persoana iubită au fost aproape la ordinea zilei vei avea o discuție serioasă cu aceasta. Deși te vei pregăti pentru tot ce e mai rău, vei avea supriza să descoperi că sunteți făcuți unul pentru celălalt și că toate certurile au fost provocate de lucruri lipsite de importanță. Sinceritatea este esențială, deoarece doar prin comunicare pot fi depășite problemele.

Zodiile norocoase ale lunii noiembrie. Fecioară

Ultima lună de toamnă vine cu vești bune în ceea ce privește starea de sănătate a unei persoane dragi. Ușurarea pe care o vei simți la auzul acestei vești te va face să fii mai veselă și mai amabilă cu cei din jur, ceea ce-ți va îmbunătăți relațiile sociale. Ieși mai des în oraș, cunoaște oameni noi, deoarece nu știi dacă nu cumva printre ei se află și sufletul tău pereche.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop