x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Asia Express- Drumul Împăraților, lider de piață cu peste 1.4 milioane de telespectatori Diseară, jocul de amuletă se desfășoară în cel mai jos punct de pe uscat, pe malul Mării Moarte

Asia Express- Drumul Împăraților, lider de piață cu peste 1.4 milioane de telespectatori Diseară, jocul de amuletă se desfășoară în cel mai jos punct de pe uscat, pe malul Mării Moarte

09 Noi 2021   •   18:31
Asia Express- Drumul Împăraților, lider de piață cu peste 1.4 milioane de telespectatori  Diseară, jocul de amuletă se desfășoară în cel mai jos punct de pe uscat, pe malul Mării Moarte

Traseul serii de luni, la Asia Express- Drumul Împăraților, i-a purtat pe concurenți prin Petra, unul dintre cele mai impresionante locuri din Iordania. Vedetele au avut parte de o cursă fulminantă cu un traseu prin defilee adânci sau temple labirintice săpate în piatră, timp în care au căutat nestemate ce le vor fi de mare folos în clasamentul final al acestei etape. Mihai și Elwira Petre, Lidia și Estera Buble, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele trei echipe care s-au calificat în jocul de amuletă, difuzat diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

Telespectatorii au urmărit în număr mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelulul publicului comercial, cât şi la nivel urban. Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de audienţă cu o medie de 8.1 puncte de rating și 25.3% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.2 puncte de rating și 22.6% cota de piață. Şi la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu un rating mediu de 7.3 puncte şi 18.2% cota de piaţă. Şi de această data, poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV, ce în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target înregistra 6.8 puncte de rating şi 17.1% cota de piaţă. În minutul de aur, 21:47, peste 1.4 milioane de telespectatori urmăreau aventura Asia Express, la Antena 1.

              Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, Drumul Împăraților ajunge în cel mai jos punct de pe uscat, la 400 de metri sub nivelul mării. Pe malul Mării Moarte, cele trei echipe calificate vor avea parte de un joc de amuletă extrem de solicitant, nu doar din cauza efortului fizic, ci și al temperaturilor extreme de la nivelul solului: ”Foarte, foarte cald. Cred că dis de dimineață au fost 40 de grade. Simți că iei foc!”. Amuleta ce oferă 1000 de Euro dar și nestemate îi va provoca pe concurenți să se coordoneze într-un joc în care rapiditatea, rezistența și forța se vor dovedi vitale: ”Te afundai în nămol! Picai și depuneai un efort imens. Simțeam că îmi iau foc picioarele, era îngrozitor”. Cum se va desfășura jocul pentru amuletă și cine va învinge, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară.

Tot în ediția de marți, vedetele vor face niște confesiuni în fața rivalilor din competiție: ”Ce a făcut Natanticu este cel mai josnic. Știu că acest cuvânt nu are termen de comparație, dar e foarte josnic”. Despre ce este vorba, cei din fața micilor ecrane pot afla în această seară.

Cum se vor descurca vedetele într-o nouă ediție în Iordania și care vor fi echipele ce vor găsi cele mai multe nestemate pe Drumul Împăraților, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție a sezonului 4 Asia Express.

 

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

 

Perioada 8 noiembrie 2021

 

×