x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Câștigătorul iUmor 2019. 12 concurenți se vor lupta pentru Marele Premiu în valoare de 20.000 de euro

Câștigătorul iUmor 2019. 12 concurenți se vor lupta pentru Marele Premiu în valoare de 20.000 de euro

13 Dec 2019   •   12:39
Câștigătorul iUmor 2019. 12 concurenți se vor lupta pentru Marele Premiu în valoare de 20.000 de euro

Cel mai urmărit show de umor din România, a ajuns la marea finală, care va fi difuzată în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în cadrul căreia 12 concurenți se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

De-a lungul celui de-al șaptelea sezon, jurații au avut parte de numere foarte amuzante, dar și de momente mai puțin plăcute, care le-au pus Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo răbdarea la încercare. Nici în finală nu au scăpat de astfel de momente, ceea ce a stârnit reacții din partea celor 3 jurați. “Îmi pare rău, dar tu în seara asta nu ai fost un om de stand-up”, “Nu ești de finală”, au fost cuvintele juraților la finalul unor numere, dar au fost și impresionați: “Tinzi să ajungi un comediant de mare valoare. Mi s-a părut că tot spațiul acesta a fost al tău, ai făcut ceva special, ești născut să faci asta”, “Sunt șocat de cât umor are acest băiat! Este un om inteligent și vesel, care chiar știe să construiască un număr de stand-up!”. Ce concurenți au reușit să îi uimească pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în marea finală și cine a reușit să obțină 3 "Thumbs up", telespectatorii vor putea afla în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1.

Cei 12 concurenți care își dispută marele premiu prin numere de stand-up, magie, trap, rap, glume scurte sau mimă cu sunete cu care vor încerca să obțină simpatia juraților sunt: Mukinka, Dan Țuțu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Țintă, Alex Șerban, Trupa HA-RAP, Adrian și Andrei, Eduard și Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin și Patrick Cottet.

Concurenții care vor obține 3 "Thumbs up", vor intra la votul publicului. În cadrul finalei iUmor, difuzate pe 13 decembrie, de la 20:00, la Antena 1, telespectatori vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

×
Subiecte în articol: finala iumor iUmor 2019