x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefii, pregătiți să își folosească amuletele: ”Zici că a venit sfârșitul lumii”

Chefii, pregătiți să își folosească amuletele: ”Zici că a venit sfârșitul lumii”

01 Dec 2019   •   19:01
Chefii, pregătiți să își folosească amuletele:  ”Zici că a venit sfârșitul lumii”

Luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, toate energiile acumulate până în acest moment în bucătăria Chefi la cuțite vor fi descărcate într-o confruntare incendiară: ”Zici că a venit sfârșitul lumii!, vor afirma concurenții.

Pentru că echipele au intrat deja în cea de-a doua jumătate a concursului, chefii sunt pregătiți să scoată la înaintare toate armele posibile, tocmai din acest motiv amuletele puse în joc vor scoate scântei. Chef Cătălin Scărlătescu, jurat rămas în doar trei bucătari, deține cel mai temut avantaj, ce îi oferă posibilitatea de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă. Trupele de concurenți sunt deja sudate, ceea ce înseamnă că o astfel de amuletă odată jucată va destabiliza rapid dinamica din bucătăria Chefi la cuțite. Dacă juratul va folosi sau nu avantajul în confruntările de luni și marți rămâne de văzut.

Deși chef Sorin Bontea se putea mândri până acum cu o echipă de bucătari completă, după ultimul battle, în care eliminarea dublă a restrâns rândurile în trupa verde, juratul a rămas în cinci concurenți, care vor demonstra luni seară că își doresc să câștige cu tot dinadinsul încă o luptă culinară. La bancul de lucru alăturat, atmosfera pare ușor mai relaxată, căci chef Florin Dumitrescu, ce a învins fără emoții în ultimele două confruntări pe echipe, este convins că formula echipei sale îl poate duce cât mai aproape de finală: ”Am reușit să am șase oameni și să merg cu ei în battle-ul șapte, deja pot să declar acest sezon unul de succes!”

Luni seară, de la 20:00, tensiunea și emoțiile vor fi duse la extrem în cel de-al șaptelea battle Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1, un battle în care nimeni nu va putea să prevadă răsturnările de situație, puterea reală a amuletelor, dar nici strategiile chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite