x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Grupa lui Ștefan Bănică, cea considerată cea mai puternică din acest sezon X Factor, intră în Bootcamp!

Grupa lui Ștefan Bănică, cea considerată cea mai puternică din acest sezon X Factor, intră în Bootcamp!

24 Noi 2020   •   11:07
Grupa lui Ștefan Bănică, cea considerată cea mai puternică din acest sezon X Factor, intră în Bootcamp!

Grupa de fete cu vârsta sub 24 de ani al cărei mentor este, anul acesta, Ștefan Bănică, va trăi emoțiile Bootcamp-ului săptămâna aceasta, când X Factor se vede în porție dublă, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Nouă locuri au fost ocupate chiar din timpul audițiilor, iar o concurentă a fost aleasă de jurat din rândul celor care au primit trei voturi.

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, Ștefan Bănică a primit în grijă grupa de fete cu vârsta sub 24 de ani, iar pe parcursul audițiilor și-a ales deja nouă concurente care să intre direct în Bootcamp. Grupa de fete a juratului este considerată cea mai puternică de anul acesta, la X Factor, stârnind chiar invidia celorlalți trei jurați. Fetele vor trăi emoții intense săptămâna aceasta, când X Factor se vede în porție dublă, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1! Ele trebuie să își impresioneze din nou mentorul, pentru că miza este uriașă! La finalul serii, doar trei dintre fete vor trece mai departe, în etapa Duelurilor, și vor fi cu un pas mai aproape de finala X Factor, sezonul 9. Iată cine sunt concurentele care visează să câștige marele titlu:

Cu un nume predestinat, Alexandra Serenada Sîrghi a fost aproape de perfecțiune pe scena X Factor, în timpul audițiilor, dovedind că numai cu mult curaj și o doză mare de perseverență poți să îți împlinești visul. La doar șase luni de când și-a pierdut mama, cel mai mare susținător ar său, Alexandra a urcat pentru a doua oară pe scena X Factor, iar de această dată prestația sa a fost memorabilă. ”Ești cel mai norocos, Ștefan, că e e în grupa ta. Ai fost atât de aproape de perfecțiune! Copilul acesta e făcut pentru scenă!”, a spus Delia după ce Alexandra a primit toate voturile juraților și a fost trimisă direct în Bootcamp.

Ștefan Bănică nu a putut să nu o trimită direct în Bootcamp pe Ana Paula Rada. Născută și crescută în Portugalia, Ana a învățat limba română de la bunica sa, iar acum s-a întors la rădăcini hotărâtă să câștige X Factor!

Andra Baranga provine dintr-o familie lăutari, în care părinții, bunicii și chiar fratele ei mai mic pot cânta atât din voce, cât și la instrumente. ”Părinții mei cântă absolut orice gen muzical și sunt mândră de ei!”, a spus Andra. ”Cânți la un nivel vocal pe care eu nu l-am auzit anul acesta! Aplaud performanța ta și talentul nativ, ești un diamant neșlefuit! Mă bucur enorm că ai 17 ani și că faci parte din categoria mea!”, a exclamat Ștefan Bănică la finalul prestației, iar Andra a primit cale liberă spre Bootcamp.

Ștefan Bănică a ales să o trimită în Bootcamp și pe Andrada Precup, o tânără nevăzătoare care a ridicat sala în picioare cu energia sa. ”Andrada, tu ești ceea ce se numește X Factor România 2020! Ești în Bootcamp și, slavă Domnului, ești în echipa mea! Mulțumim pentru momentul acesta, iubita mea! Pentru mine, în seara asta, tu ai sunat ca o artistă și chiar dacă sunt puțin emoționat, sper să mă înțelegi, pentru că ce am auzit și am simțit eu aici se numește emoție pură și este datorită ție”, a mărturisit Bănică. Andrada, care și-a pierdut vederea după naștere din cauza unei erori medicale, i-a inspirat pe cei patru jurați cu optimismul său. ”Muzica este felul meu de a mă exprima, m-am născut prematur și din cauza faptului că ochii mi-au fost acoperiți cu ceva, mi s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple ca să fiu aici și ca să fac asta acum, să fiu mai puternică! Eu nu m-am gândit că deficiența mea mă poate împiedica să fac lucruri importante, doar mintea e cea care își pune tot felul de piedici și, până la urmă, în viața asta trebuie să facem tot ce simțim, pentru că sufletul a venit aici ca să experimenteze lucruri”, a spus Andrada. 

Andreea Dobre, o tânără de doar 17 ani, pasionată de sporturi extreme și muzica raggae și-a cucerit locul în grupa lui Ștefan Bănică, stârnind invidia celorlalți trei jurați. ”Anul acesta, grupa cea mai talentată este la Ștefan Bănică!”, a spus cu regret Florin Ristei.

Ștefan Bănică nu a stat pe gânduri nici când a alăugat-o pe lista sa pe Ioana Ardelean, chiar dacă Florin Ristei a avut un moment în care s-a gândit să o saboteze, doar pentru a avea o șansă să și-o adauge în Grupuri.

Marta Verrecchia, o puștoaică din Italia care nu vorbește prea mult, dar care cântă cât să compenseze, și-a rezervat și ea locul în Bootcamp. Am ascultat piesa până la final, chiar dacă ne-am hotărât pe la jumătate! Ești spectacol!”, a spus fascinat Florin Ristei, în timp ce Ștefan Bănică a aplaudat-o în picioare. ”Ești fenomenală! Unele dintre notele pe care le-ai luat mi-au făcut pielea de găină, parcă a trecut curent electric prin mine! Nu știu dacă ești conștientă de aurul pe care îl ai în gât, dar sigur ne vedem în Bootcamp”, a spus juratul X Factor.

Un model de ambiție, Melania Cuc nu s-a oprit din drumul său, chiar dacă de-a lungul timpului asta a însemnat să își înfrunte atât familia, cât și profesorii. Ca urmare, prestația sa la X Factor l-a emoționat profund pe Ștefan Bănică, cel în a cărui grupă Melania va fi în Bootcamp. ”Îți mulțumesc, pentru că am asistat după perioada pandemiei la primul concert, la care eu am fost spectator, iar tu ai fost artist! Ești excepțională, iar eu nu mă arunc în afirmații mari!”, a mărturisit juratul X Factor.

Oana Velea, cea care i-a frânt inima lui Andrei Theodor, concurent în grupa Loredanei, va fi acum rivala acestuia, după ce a primit și a patru voturi pozitive și face parte din grupa lui Ștefan Bănică în Bootcamp.

Cel de-al zecelea loc în grupa lui Ștefan Bănică a fost adjudecat de Marina Vlad, care la audiții a primit trei voturi pozitive. După o negociere aprigă între mentorul acestei grupe și Florin Ristei, cel din urmă i-a dat Marinei un ”Nu”, în speranța că o va putea convinge să lucreze împreună. ”Tot grupul se va învârti în jurul tău!”, i-a promis Ristei, însă Ștefan Bănică și-a dorit ca Marina să facă parte din echipa sa de fete cu vârsta sub 24 de ani.

 

×
Subiecte în articol: x factor