x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Șerban Copoț și Dan Badea, victime la roastul iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

Șerban Copoț și Dan Badea, victime la roastul iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

24 Noi 2020   •   11:09
Șerban Copoț și Dan Badea, victime la roastul iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

Cel de-al nouălea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a-și răsfăța fanii cu o ediție specială de roast, ce va fi difuzată duminică, 29 noiembrie, dată la care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media. Victime vor fi însă nu doar jurații, ci și prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea!

”Sunt cu sufletul deschis când mă gândesc la această gală de roast, sunt curios cu ce venin se va mai arunca înspre noi, pentru că ne-am luat-o din toate direcțiile! Cert e că acest moment de roast e conceput pentru a-i răcori pe cei de acasă!”, spune amuzat Șerban Copoț. Atât el, cât și colegul său Dan Badea mărturisesc faptul că se bucură de aceste seri speciale de roast iUmor și chiar apreciază creativitatea noilor... insulte! ”Se aruncă săgeți în direcția noastră, a juraților, cât și tot ce înseamnă persoană cunoscută din show-biz-ul românesc, important este să nu te superi, ca lumea să știe că glumim. Acum... că se mai reglează niște conturi, asta e... Îmi place că oamenii care vin să facă roast sunt destul de inventivi pentru că aspecte cum ar fi cariera, statura, s-au mai discutat”, a declarat și Dan Badea.

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic. De la Irinel Columbeanu, la Cezara Dafinescu și de la Florin Ristei și Sebastian Coțofană, până la Rodica Popescu Bitănescu și Irina Margareta Nistor, invitații vor sta în fața juraților iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulți nu ar îndrăzni să le rostească.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

 

 

×
Subiecte în articol: iumor