x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Câştigãtoarea iUmor, pe primul loc în videoclipuri populare pe Youtube România

Câştigãtoarea iUmor, pe primul loc în videoclipuri populare pe Youtube România

05 Iun 2019   •   17:45
Câştigãtoarea iUmor, pe primul loc în videoclipuri populare pe Youtube România
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Câştigãtoarea celui de-al şaselea sezon iUmor, de la Antena 1, Irena Boclincã, a cucerit internetul la doar câteva zile de la difuzarea marii finale a show-ului. Momentul sãu, cel care i-a adus şi marele premiu de 20.000 de euro şi în care actriţa a pus-o încã o datã în scenã, extraordinar, pe Viorica Dãncilã, premierul României, a devenit viral şi a adunat peste 1.3 milioane de vizualizãri în doar 3 zile de la publicare şi a ajuns pe primul loc în videoclipuri populare pe Youtube România. Momentul integral poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=Y1wf9rI18og.

            Canalul de Youtube iUmor a ajuns la peste 1.400.000 de subscriberi, iar în anul 2018 a deținut supremația cu cel mai viral clip al anului: "Revenire de senzație la iUmor! Micutzu face show cu numărul său de stand up comedy", https://www.youtube.com/watch?v=beqr89l3S34, care a acumulat 6.256.503 de vizualizãri ( în anul 2018).

            Divizia Digital Antena TV Group a fãcut ca Antena TV Group sã fie publisherul TV numarul 1 pe Youtube în Romania, clipurile cu conţinut produs de Antena 1 depãşind 20 de miliarde de minute vizionate în ultimii 5 ani. Trei dintre canalele Antenei 1, Antena1, iUmor si NextStar, au fost premiate cu "Plachete de aur", distincţie pe care Youtube o acordã canalelor cu peste 1 milion de subscriberi.

Totodatã, Digital Antena TV Group a fost primul publisher TV care a creat Data Management Center, un departament special de analizã a audienţei, care a eficientizat la maximum integrarea cu marii jucãtori de advertising din piaţã.

×
Subiecte în articol: iumor Irena Boclincă