x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Doamna Gina, fostă bucătăreasă a Casei Regale, părăsește competiția

Doamna Gina, fostă bucătăreasă a Casei Regale, părăsește competiția

04 Dec 2019   •   15:00
Doamna Gina, fostă bucătăreasă a Casei Regale,  părăsește competiția

Ediția de marți seară a adus un nou record de audiență pentru emisiunea Chefi la cuțite: show-ul a înregistrat cel mai mare rating pe publicul comercial dar și urban, de la lansarea sezonului 7.

27,8 procente din cota de piață și 10,2 puncte de rating a obținut în medie, pe publicul comercial, emisiunea de la Antena 1, ce a fost urmată, pe locul secund, de Pro Tv, cu doar 7.2 puncte de rating și 19,7% cota de piață.

În intervalul orar în care a fost difuzată, 19.59-23.26, emisiunea Chefi la cuțite a fost alegerea celor mai mulți români, astfel că show-ul a fost lider de piață pe toate categoriile de public. La orașe, Antena 1 a condus cu o medie de 9,9 puncte de rating și 21,7 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,4 puncte de rating și 16,1 % cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării Chefi la cuțite a fost lider cu o medie de 9,4 puncte de rating și 20,5 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 8,5 puncte de rating și 18,7% cota de piață.

În minutul de maximă audiență de la 21.33, cel mai iubit show culinar era urmărit de peste 2.100.000 de telespectatori, la nivel național.

Marți, 3 decembrie, Antena 1 a fost lider în Prime time (19:00-23:00), pe publicul comercial și la orașe.

Confruntarea cu numărul opt a urcat totul la limita insuportabilului în bucătăria Chefi la cuțite. După o probă plină de tensiune în care echipele au fost nevoite să gătească cârnați, o probă ”haotică”, așa cum declară unul dintre concurenți, Mino, din echipa albastră a avut nevoie de intervenția medicului: ”Îmi batea inima în gât, asta simțeam. Auzeam în același timp vocea Amaliei care spunea într-una același lucru”. Dacă printre concurenți s-au răspândit stările de amețeală și panică, printre titanii gastronomiei orgoliile au foc, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au demonstrat că atunci când vine vorba de battle-uri prieteniile rămân la intrarea în platou. În cele din urmă, lupta de marți seară s-a sfârșit cu o victorie detașată a echipei verzi, condusă de chef Sorin Bontea, ce a izbucnit de fericire în platou la aflarea verdictului.

Așa se face că bucătarii în tunici albastre și mov, conduși de chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la proba individuală, acolo unde Gina Pistol i-a surprins cu o temă ce a fost pe placul tuturor: pizza. În aparență simplă, provocarea de a pune în fața juraților o pizza savuroasă, pregătită în doar 60 de minute, le-a dat mari bătăi de cap unor concurenți. Deși notele au fost destul de mari, doamna Gina (Eugenia Sorina Gheorghe), fost bucătar al Casei Regale a României, nu a reușit să se se salveze și a fost eliminată, spre dezamăgirea tuturor: ”Nu m-am așteptat. Dar voi veni să îi susțin în finală”, a spus aceasta cu lacrimi în ochi. ”Îmi pare rău, îmi pare extrem de rău. A fost ca o mamă pentru noi, are o inimă foarte mare, ea ne ținea legați. Majestate, nu ne părăsești de tot!, au spus cei apropiați, din echipa albastră. ”Ești o doamnă senzațională și spun asta referindu-mă la toate sezoanele Chefi la cuțite. Atât de simplu și de gustos nu a gătit nimeni vreodată în acest platou!”, a adăugat și chef Scărlătescu, care în urma duelului de aseară a reușit să își păstreze toți cei trei bucătari în platou.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 3 decembrie 2019

 
×