x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Florin Piersic exclusiv la Antena 3, editie speciala in Ajunul Craciunului!

Florin Piersic exclusiv la Antena 3, editie speciala in Ajunul Craciunului!

23 Dec 2021   •   13:25
Florin Piersic exclusiv la Antena 3, editie speciala in Ajunul Craciunului!

Ediţia specială în care îi veţi putea vedea pe Dan Negru şi Florin Piersic va fi difuzată în seara de Ajun la Antena 3, începând cu ora 20:00.

Florin Piersic revine în lumina reflectoarelor, dar de data aceasta tocmai din Dubai. În seara de Ajun, Piersic este invitatul lui Dan Negru, care reușește să scoată la lumină poveștile fascinante ale marelui actor, neștiute până acum. Sunt istorisiri din călătoriile lui Piersic în Cuba, Franța, Israel, Rusia, Statele Unite sau Cuba. Așa cum ne-a obișnuit, fiecare dintre acestea sunt însoțite de aventuri care stârnesc hohote de râs. De la cum a lăsat gol-pușcă un coleg pe scenă, în fața a sute de spectatori și până la primul sărut cu o actriță pe care doar o cunoscuse cu câteva minute în urmă, sub "jurizarea" maestrului Jean Constantin.

Aflați vineri seara, de la ora 20:00 la Antena 3, cum a cunoscut în Georgia, în toaletă, fiul unui actor celebru sau cum a scăpat de amenda în Germania cu ajutorul unei mame. Florin Piersic vorbește în interviul acordat lui Dan Negru și despre cei doi fii, Florin Jr. și Dani, și despre ce înseamnă fiecare dintre ei pentru el. Facem împreună și o lista a poreclelor primite de Piersic de-a lungul timpului și vom primi explicații pentru fiecare dintre ele și contextul în care a apărut.

În interviul de Ajun de la Antena 3 vom descoperi și colegi de breaslă, actori al căror nume a fost pe buzele tuturor, dar văzuți de data aceasta de omul care le-a fost prieten o viață întreagă și care le-a cunoscut toate secretele. De la istorisiri despre Radu Beligan sau Ion Popescu-Gopo până la povești de dragoste cu final încâlcit.

Interviul a fost realizat în Dubai, cu o echipa de filmare locală, iar dialogurile dintre Florin Piersic și cameramani sunt de-a dreptul spumoase, garantate să aducă un zambet în plus în noaptea de dinaintea Crăciunului.

 

×
Subiecte în articol: florin piersic