x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Pe 31 decembrie, de la 16:00, Adriana Trandafir, gazda ediţiei speciale, de Revelion, Star Chef, la Antena Stars

Pe 31 decembrie, de la 16:00, Adriana Trandafir, gazda ediţiei speciale, de Revelion, Star Chef, la Antena Stars

29 Dec 2021   •   10:19
Pe 31 decembrie, de la 16:00, Adriana Trandafir, gazda ediţiei speciale, de Revelion, Star Chef, la Antena Stars

În ultima zi din an, Star Chef le aduce telespectatorilor o ediţie specială, de sărbătoare, a emisiunii, de la ora 16:00, la Antena Stars. Inspirată din zicala unii muncesc (în bucătărie) şi alţii chefuiesc, emisiunea se va desfăşura pe două planuri: în bucărărie, Chef Minh se va ocupa de preparate delicioase şi absolut spectaculoase, în vreme ce actriţa Adriana Trandafir va ocupa Camera de distracţie, alături de o mulţime de artişti.

În bucătărie, Maria Constantin va face echipă cu concurentul Chef la cuţite, Rikito Watanabe, în vreme ce Diana Bişinicu va fi acompaniată de Chef Mino. Totodată, Camera de distracţie va fi ocupată de Adriana Trandafir şi invitaţii săi – Nicu Paleru, Carmen Şerban, Adriana Antoni, Luis Gabriel, Beatrice Băndoiu şi mulţi alţii. La final, „bucătăraşii” se vor alătura şi ei distracţiei şi vor da startul petrecerii în ultima zi din an, la Antena Stars.

În continuare, telespectatorii sunt invitaţi să rămână alături de Antena Stars, căci postul le-a pregătit patru programe speciale de Revelion, cu un număr impresionat de artişti. Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton se vor alătura maratonului distracţiei în noaptea dintre ani, la Antena Stars.

 

×