x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Sabina Petre va fi Vicepreședinte în Consiliul de Administrație Antena Group, începând cu 1 ianuarie 2020

Sabina Petre va fi Vicepreședinte în Consiliul de Administrație Antena Group, începând cu 1 ianuarie 2020

12 Dec 2019   •   14:51
Sabina Petre va fi Vicepreședinte în Consiliul de Administrație Antena Group, începând cu 1 ianuarie 2020

Sabina Petre va fi Vicepreședinte al Consiliului de Administrație Antena Group, începând cu 1 ianuarie 2020. În ultimii 13 ani, Sabina Petre a construit şi a coordonat proiecte şi echipe de media, s-a implicat în organizarea activității operaționale și a contribuit la creșterea business-ului împreună cu echipele cu care a lucrat.

Din ianuarie, își va folosi expertiza de media, înțelegerea industriei și abilitatea de a găsi soluții în cadrul Consiliului de Administrație. Antena Group se bazeazã în continuare pe determinarea şi contribuţia Sabinei Petre în dezvoltarea business-ului.

Antena Group este cea mai puternică organizație de media cu capital 100% românesc care a construit o platformă multimedia ce include televiziune (Antena 1, Antena Stars, TV Happy, ZU TV), conținut digital (a1.ro, observator.tv, spynews.ro, tvhappy.ro, antenastars.ro, www.myzutv.ro), Subscription Video On Demand (antenaplay.ro) și servicii online (lajumate.ro, homezz.ro, carzz.ro, jobzz.ro).

×
Subiecte în articol: Sabina Petre