x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actriţa Halle Berry a debutat pe reţelele de socializare cu o fotografie provocatoare

Actriţa Halle Berry a debutat pe reţelele de socializare cu o fotografie provocatoare

30 Mar 2016   •   15:06
Actriţa Halle Berry a debutat pe reţelele de socializare cu o fotografie provocatoare

Actriţa Halle Berry şi-a făcut debutul pe reţelele de socializare cu o fotografie provocatoare, topless, pe care a publicat-o, marţi, pe platformele Facebook, Twitter şi Instagram, informează contactmusic.com.

Pentru debutul ei online, Halle Berry, care a apărut nud în filmul ”Cod de acces: Swordfish”, a ales de această dată o fotografie topless. Imaginea o prezintă însă din spate, în timp ce actriţa se plimbă printr-o pădure.

Halle Berry a publicat aceeaşi fotografie pe toate cele trei reţele de socializare. 

După ce s-a conectat pe Instagram, actriţa a ales să urmărească conturile altor vedete din showbiz, precum Adele, Alicia Keys şi Bruno Mars.

Halle Berry s-a despărţit de actorul francez Olivier Martinez în octombrie 2015, după o căsătorie de doi ani. Ambii actori au depus apoi actele prin care au solicitat divorţul, la Tribunalul din Los Angeles. Săptămâna trecută, foştii parteneri de viaţă au fost fotografiaţi împreună, pe aeroportul din aceeaşi metropolă americană, în timp ce plecau într-o vacanţă de familie, însoţiţi de fiul lor, Maceo, în vârstă de doi ani, şi de Nahla, fiica în vârstă de opt ani pe care actriţa o are din relaţia cu modelul canadian Gabriel Aubry.

Halle Berry, născută pe 14 august 1966, este singura artistă afroamericană care a câştigat rolul Oscar la categoria ”cea bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din filmul ”Puterea dragostei/ Monster's Ball" (2001). Ulterior, vedeta americană s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum filmele din franciza ”X-Men”, ”Să nu mori azi/ Die Another Day”, ”Gothika”, ”Valul întunecat/ Dark Tide” şi ”Atlasul norilor/ Cloud Atlas”.

 

×
Subiecte în articol: halle berry