x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actrița Melissa McCarthy a reușit să slăbească 25 de kilograme

Actrița Melissa McCarthy a reușit să slăbească 25 de kilograme

01 Dec 2017   •   20:40
Actrița Melissa McCarthy a reușit să slăbească 25 de kilograme

Actrita Melissa McCarthy a inceput acum cateva luni o dieta stricta, aceasta pierzand intr-un timp relativ scurt 25 de kilograme. Cunoscuta pentru formele generoase, Melissa McCarthy a decis sa mai scape de niste kilograme, adoptand o dieta bogata in proteie, din care a exclus complet carbohidratii.

La o inaltime de 1,57 m, actrita avea o greutate de 94 de kilograme. Cand a intrebat cum a reusit sa slabeasca atat de mult, Melissa a raspuns: "Cred ca am incetat sa-mi mai fac griji pentru greutatea mea. Cand te relaxezi si nu mai esti atat de rigid fata de complexele tale, in mod bizar, dieta incepe sa functioneze".

Proteinele consumate zilnic constituie aproximativ 20% din aportul caloric. Dieta de baza de proteine presupune un aport caloric mai mare, de aproximativ 50%, continand alimente precum carne, branza si oua. Deoarece proteinele asigura satie­tate pe o perioada indelungata, urmand acest regim te vei simti mereu satula. De ase­menea, odata inceputa dieta, vei renunta la carbohidrati, iar pentru a capata energie, organismul va fi nevoit sa arda grasimea acumulata de-a lungul timpului.  Avantajul dietei pe baza de proteine e ca mentine masa musculara, iar cateva ore de sport pe saptamana te vor ajuta sa ajungi mult mai repede la silueta visata. Dupa ce ai ajuns la greutatea dorita, nu renunta brusc la dieta. Pentru a te mentine in forma, evita sa consumi dulciuri si carbohidrati.

Ca orice regim, dieta pe baza de proteine trebuie urmata cu strictete pentru a da rezultate. Asadar, trebuie sa ai trei mese principale pe zi, la ore fixe. Mancarea preparata trebuie fiarta sau pregatita la cuptor, fara grasimi si exces de sare. Portiile nu au cantitati fixe, asadar, poti manca oricat doresti. Pe langa proteine, introdu zilnic in dieta ta legume, deoarece organismul are nevoie si de fibre pentru a se simti bine. Nu uita sa consumi cat mai multa apa plata pentru a elimina toxinele.

×