x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alexandru Papadopol se alătură “Serviciului Român de Comedie”

Alexandru Papadopol se alătură “Serviciului Român de Comedie”

30 Sep 2014   •   11:19
Alexandru Papadopol se alătură “Serviciului Român de Comedie”

Din 1 octombrie, când la Antena 1 debutează un nou sezon

Noul sezon “Serviciul Român de Comedie” debutează la Antena 1 miercuri, 1 octombrie, de la 20.30, cu două premiere: serialul “Romeo și Roxeta” si concursul parodie de talente “Fun Factory”. “Schimbările noului sezon sunt importante”, spune Toni Grecu, “și vizează desfășurarea emisiunii în întregul ei. SRC va deveni în acest sezon talent show de comedie. Concurenții vor fi actorii care vor juca diverse personaje, dar și telespectatorii care vor să intre în joc și trimit filmulețe comice făcute de ei pentru a câstiga, la sfârșitul sezonului, titlul de Doctor Humoris Causa și participarea la una dintre editiile emisiunii. SRC va fi în această toamnă FUN FACTORY.”

Așa se face că prima ediție din 1 octombrie va aduce în fața juriului format din Gina Pistol, Toni Grecu și guest star-ul permanent din acest sezon, Alexandru Papadopol, o serie de numere care mai de care mai amuzante. “Concursul se desfășoară exact după regulile unui consurs de talente, numai că cei care concurează sunt personaje, în timp ce juriul e real”, mai spune Toni Grecu. Personajele care vin în fața juriului au numere de comedie pregătite special pentru acest concurs, iar unele dintre ele au chiar și caz social. De pildă, Veronica (Cătălin Neamțu), veșnica și simpatica grăsuță care se luptă cu obezitatea, vrea să câștige concursul pentru a putea merge la Viena să își facă liposucție. Ea se va prezenta în fața juriului cu un număr de terapie la psiholog, terapie în urma căreia reușește să se abțină în fața unui platou cu fripturi timp de 14 secunde, un record personal. Cu cine va concura ea, telespectatorii Antena 1 vor afla în prima ediție SRC din 1 octombrie, de la 20.30.

Proaspăt cooptat în gașca lui Toni Grecu în calitate de jurat, Alexandru Papdopol mărturisește că se bucură să facă parte din acest proiect. “Cu Toni mă știu de ani de zile, am mai lucrat cu mare parte din actorii de la SRC și toți sunt foarte talentați. Sper ca această colaborare să fie una “cu umor” și să aducă un plus de savoare emisiunii”, spune Papadopol.

Cea de-a doua premieră a serii este serialul emisiunii, “Romeo și Roxeta”, inspirat de celebra poveste a lui Romeo și a Julietei. “Avem o poveste clasică: în timp ce familiile se dușmănesc, copiii se iubesc, împotriva tuturor. Două personaje contemporane, interpretate de Daniel Buzdugan și Lia Sinchevici, demonstrează că iubirea e veșnică și prostia infinită”, spune Toni Grecu. La rândul lui, Daniel Buzdugan adaugă: “M-am bucurat foarte tare că m-am reîntâlnit cu Toni, am mare încredere în el pentru că face divertisment de calitate. Eu voi avea rolul lui Romeo, un băiat dintr-o familie fără prea multă cultură, un băiat de bani gata îndrăgostit de o fată, iar familiile lor se dușmănesc. E la fel ca pe vremea lui Shakespeare, dar prostia e mai mare.” Și Jojo va avea o apariție de zile mari în acest serial, în rolul Amaretei Anghel, o femeie extrem de versată, de profesie menajeră, proaspat întoarsă din Italia, fugărită de carabinieri pentru că a lucrat în Sicilia pentru familii mafiote. Acolo a învățat meserie și a organizat o rețea românească de femei de serviciu, care au furat din casele mafioților diverse obiecte, pe care mai apoi Amareta le-a pus în vânzare în amanetul pe care îl are deschis la București împreună cu soțul ei.

×