x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anamaria Prodan s-a îndragostit de costumele de epocă! "Mi-aș fi dorit să trăiesc în acele vremuri; acele costume minunate le-aș purta toată viața”

Anamaria Prodan s-a îndragostit de costumele de epocă! "Mi-aș fi dorit să trăiesc în acele vremuri; acele costume minunate le-aș purta toată viața”

11 Dec 2016   •   23:15
Anamaria Prodan s-a îndragostit de costumele de epocă! "Mi-aș fi dorit să trăiesc în acele vremuri; acele costume minunate le-aș purta toată viața”

Anamaria Prodan pare să fie concurentul ideal în această ediție ”Poftiți la muncă”, ce va fi difuzată luni, 12 și marți 13 decembrie la Antena 1, de la ora 20:30.

Cei care i-au fost adversari în competițiile gospodărești organizate de Nea Mărin nu au avut nicio șansă din simplu motiv că Aneimaria îi place să muncească și are și multă experiență, nimic nefiind nou sau prea greu pentru ea.

”Eu am crescut la țară și mi-am ajutat bunica în toate treburile gospodărești. În plus, deși multe lucruri m-au provocat, nimic nu mi s-a părut greu pentru că îmi plac treburile de acest fel și îmi place să muncesc”, spune ea.

Tocmai de aceea este poate una dintre puținele vedete invitate care nu a fost niciodată certată de Nea Mărin și care s-a și distrat foarte mult, mai ales la balul de caritate de la Palat.

”Cel mai mult mi-a plăcut zona în care am mers și am filmat, la Avrig, și la Palat, la balul de caritate. A fost foarte frumos! Mi-aș fi dorit să trăiesc în acele vremuri, cu acele costume minunate pe care le-aș purta toată viața”, iar asupra acestui aspect toată lumea a căzut de acord, inclusiv Dan Helciug, Oana Roman și Marius Elisei.

Cum au reușit cei din urmă, împreună cu Liviu Vârciu, să îl scoată din minți pe Nea Mărin, telespectatorii Antena 1 vor afla la începutul săptămânii viitoare, de la ora 20:30.

 

×
Subiecte în articol: anamaria prodan costume de epoca