x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anamaria Stancu, prezentatoarea Meteo de la Observator, a îmbrăcat rochia de mireasă

Anamaria Stancu, prezentatoarea Meteo de la Observator, a îmbrăcat rochia de mireasă

09 Iun 2015   •   13:23
Anamaria Stancu, prezentatoarea Meteo de la Observator, a îmbrăcat rochia de mireasă

Deși s-a căsătorit anul trecut cu Tudor de la Fly Project, Anamaria Stancu a îmbrăcat rochia de mireasă abia acum.

lături de familie și câțiva prieteni foarte apropiați, într-un cadru restrâns, prezentatoarea Meteo de la Observator s-a cununat religios.

”A fost o nuntă atipică nu am respectat nicio tradiție, exceptând faptul că am aruncat buchetul de mireasă. Totul a avut loc într-un cadru restrâns cu cei mai apropiați oameni. Pentru că noi am făcut cununia civilă anul trecut în septembrie, de data aceasta au urmat cununia religioasă și petrecerea. Ne-am dorit foarte mult să fie o petrecere destinsă. Nu am vrut ca nunta să fie un secret, dar nici nu am făcut paradă cu asta, am vrut sa fie doar pentru noi și apropiații noștri”, spune prezentatoarea de la Antena 1.



Anamaria mai povestește că a fost o mireasă calmă și că până și alegerea rochiei a fost una ușoară, care nu s-a transformat într-o cursă nebunească: ”Nu m-am transformat într-o <>, ba chiar am fost foarte relaxată”, spune ea, ”am lăsat lucrurile să vină de la sine. Știu ca mai toate miresele caută luni în șir rochia perfectă, dar eu am avut mare noroc, am găsit-o în primul magazin în care am intrat, a fost prima rochie pe care am vazut-o, pe care am probat-o și pe care am cumparat-o”...



În schimb, costumul mirelui a generat cele mai multe probleme și discuții. Amuzată, Anamaria povestește că lui Tudor nu îi place să poarte costume, dar pentru că nu se putea prezenta la propria nuntă în pantaloni scurți sau trening, acesta s-a văzut nevoit să găsească o soluție.



”După îndelungi discuții, am ajuns într-un sfârșit la un numitor comun și și-a făcut la comandă o ținută care să se potrivească oarecum cu rochia mea. Și da, pot spune că am avut nunta la care am visat”, încheie Anamaria.



×