x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Mantea a îmbrăcat rochia albă!

Andreea Mantea a îmbrăcat rochia albă!

21 Aug 2014   •   13:55
Andreea Mantea a îmbrăcat rochia albă!
Protagonista „Burlăciţa”, show-ul de la Antena 1, a cărui finală va avea loc în această seară, de la 20:30

Decepţionată în dragoste, dar convinsă că lucrurile se vor schimba, una dintre cele mai râvnite femei din România pornea acum mai bine de trei luni în aventura vieţii ei, filmată pas cu pas în incendiarul reality show „Burlăciţa”, de la Antena 1. Nu mai puţin de 20 de cavaleri s-au alăturat în competiţia pentru cucerirea senzualei burlăciţe, pentru ca în marea finală, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1 să ajungă doar trei dintre aceştia – Cristian, Alex şi Marius.

„Fiecare dintre cei ajunşi în finală merită o dragoste mare, o căsnicie fericită şi un final de poveste. Si eu merit acelaşi lucru, dar cum să îmi dau seama care dintre ei este cel lângă care cu adevarat pot să trăiesc tot restul vieţii? Cum să aleg când sufletul si mintea au păreri diferite. Nu doresc nimănui să fie în postura mea. Am tot zis că este greu, dar niciodată nu a fost ca acum. Câteva clipe mă mai despart de momentul care ar putea fi cel mai fericit din viaţa mea”, mărturisea Andreea Mantea, înainte de dezvăluirea marelui deznodământ. În rochie lungă albă, într-unul dintre cele mai romantice locuri de la malul mării, burlăciţa trăieşte la intensitate maximă ultimele momente din show.

Cine oare va fi alesul senzualei brunete? A reuşit vreunul dintre ei să îi fure inima frumoasei burlăciţe şi să pornească alături de ea în aventura vieţii lor? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în această seară, de la 20:30, în cadrul marei finale a reality show-ului de la Antena 1, când telespectatorii vor putea trăi alături de protagonista show-ului cele mai mari emoţii din viaţa ei.


×