x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andrei Leonte va fi tatic (VIDEO)

Andrei Leonte va fi tatic (VIDEO)

26 Mar 2015   •   17:28
Andrei Leonte va fi tatic (VIDEO)

Andrei Leonte asteapta un copil cu actrita Victoria Raileanu in noul sau videoclip - Care pe care. De fapt, acesta este finalul fericit al clipului, dupa ce ii vedem pe protagonisti certandu-se pe tot parcursul lui in mijlocul unei case construite intr-un ring de box. Asadar este vorba despre lupta pe care doi oameni implicati intr-o relatie o duc zi de zi pentru salvarea dragostei lor iar mesajul este unul singur: merita sa lupti pentru cel sau cea de langa tine!

Piesa a fost lansata pe 25 martie, chiar de ziua artistului, impreuna cu casa de productie Roton. Este semnata de baietii de la Deepside Deejays, Razvan Victor Alstani si Silviu Marian Paduraru iar versurile sunt scrise, ca de obicei, de Andrei Leonte. Regia este semnata de Anthony Icuagu.

Despre "Care pe care" Andrei ne spune ca "este o piesa sincera, fara ocolisuri, verde in fata, asa cum ar trebui sa fie si o relatie. Este vorba despre lupta pe care cei doi o duc fie pentru ca relatia sa supravietuiasca ...fie unul impotriva celuilalt. Se mai intampla si asa. "



×