x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Angelina Jolie şi-a cumpărat o nouă casă de 25 milioane de dolari pentru a începe o nouă viaţă

Angelina Jolie şi-a cumpărat o nouă casă de 25 milioane de dolari pentru a începe o nouă viaţă

06 Apr 2017   •   22:00
Angelina Jolie şi-a cumpărat o nouă casă de 25 milioane de dolari pentru a începe o nouă viaţă

După divorţ, Angelina Jolie s-a mutat cu copiii săi într-o reşedinţă provizorie din Malibu, dar săptămâna aceasta a anunţat că şi-a cumpărat o nouă casă pentru a începe o nouă etapă a vieţii sale, relatează online ziarul spaniol La Vangurdia. 

Angelina Jolie începe o nouă etapă ca femeie divorţată şi mamă a şase copii. Şi o face în toate sensurile, având în vedere că actriţa a anunţat că se desprinde de toate proprietăţile deţinute în comun cu Brad Pitt, inclusiv Chateau Miraval din sudul Franţei şi vila din New Orleans. 

Noua reşedinţă pe care o are în vedere Angelina este celebra proprietate a lui Cecil B. DeMille, o vilă care se află într-o comunitate privată din Los Feliz, (California) şi care i-a aparţinut celebrului fondator al cinematografiei americane, până la moartea sa în 1959. 

Actriţa a plătit pentru casă 25 de milioane de dolari, de zece ori mai mult decât a plătit primul său cumpărător. Este încântată însă de acest imobil care, potrivit unor surse apropiate, îi aminteşte de "epoca de aur a Hollywood-ului". 

Vila are şase camere şi 10 săli de baie, o sală de gimnastică, o piscină şi o mică reşedinţă alăturată. 

La vremea respectivă, DeMille a cumpărat reşedinţa de alături, care îi aparţinea lui Charles Chaplin, şi le-a unit. 

Din cele două proprietăţi, plus terenul (8.000 m2), el a format o mică fortăreaţă ridicată pe deal, unde Angelina Jolie vrea acum să se refugieze de ochii iscoditori şi de paparazzi.AGERPRES

×