x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Angelina Jolie şi copiii ei au mâncat păianjeni şi scorpioni în Cambodgia

VIDEO - Angelina Jolie şi copiii ei au mâncat păianjeni şi scorpioni în Cambodgia

27 Feb 2017   •   21:50
VIDEO - Angelina Jolie şi copiii ei au mâncat păianjeni şi scorpioni în Cambodgia
Sursa foto: Captura video BBC World

În cadrul recentei sale vizite în Cambodgia pentru a-şi prezenta noul său film în calitate de regizoare "First they killed my father", Angelina Jolie a vrut să împartă cu copiii ei un meniu special format din păianjeni, greieri, scorpioni şi alte insecte, considerate adevărate specialităţi în sud-estul asiatic, relatează ziarul spaniol ABC în ediţia online. 

Într-un videoclip filmat de BBC World News, se poate vedea cum actriţa împărtăşeşte alături de prezentatoare cunoştinţele despre aceste insecte şi modul cum trebuie gătite, în timp ce copiii ei o ascultă şi gustă din ele. 

Fosta soţie a lui Brad Pitt povesteşte că prima oară când a gustat din aceste bunătăţi cambodgiene a fost în timpul vizitei efectuate în această ţară, în urmă cu 17 ani, pentru a filma ''Tom Raider'' şi când a decis să-l înfieze pe fiul său Maddox. 

Actriţa discută cu jurnalista în timp ce îi învaţă pe copiii ei să cureţe insectele şi să le pună în tigaie, sarcină la care participă şi cei mici, cărora nu le este deloc teamă să pună mâna pe aceste insecte şi chiar să mănânce din ele. 

"Când oamenii mureau de foame în timpul războiului, au fost capabili să supravieţuiască mâncând astfel de lucruri", explică ea jurnalistei, care la rândul său gustă dintr-un păianjen şi spune că este gustos, potrivit videoclipului. Actriţa şi regizoarea atrage atenţia că nu toate insectele sunt la fel. "Scorpionul este mai greu de mestecat", spune Angelina Jolie. 

"Prima oară am mâncat greieri şi am băut bere, pe urmă să poţi să încerci şi păianjenii", a mai precizat ea. "Vrei să guşti dintr-o tarantulă?", a întrebat-o Jolie pe fiica ei Shiloh. 'Seamănă cu cartofii prăjiţi", a răspuns fetiţa.AGERPRES

 

×