x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Apariție-bombă în prima ediție a emisiunii „Next Star”

Apariție-bombă în prima ediție a emisiunii „Next Star”

15 Sep 2014   •   19:49
Apariție-bombă în prima ediție a emisiunii „Next Star”

Marți, de la 20:30, la Antena 1 începe cel de-al patrulea sezon al show-ului

Copiii românilor sunt extraordinari, iar Dan Negru demonstrează din nou asta marți, 16 septembrie, de la 20:30, când la Antena 1 debutează cel de-al IV-lea sezon al show-ului „Next Star”. Maria Cârneci, Lora, Vasile Muraru, Connect-R și Pepe trebuie să aleagă din nou în fiecare ediție copilul cu cele mai mari șanse de a deveni cel de-al patrulea Next Star al României.

Membrii juriului au o decizie greu de luat marți seară, pentru că juniorii se prezintă cu șase reprezentații artistice de excepție. Diversitatea este cuvântul care definește repertoriul primei ediții din acest sezon, în care telespectatorii Antena 1 vor vedea cât de bine stăpânesc micii artiști muzica ușoară, muzica populară, obiectele inedite de percuție, precum paharele, dar și dansul oriental. O apariție-bombă, la propriu, determină reacția explozivă a membrilor juriului, luați prin surprindere de calitățile surprinzătoare ale unui potențial „Next Star”. Telespectatorii vor vedea despre ce este vorba marți, 16 septembrie, de la 20:30, în prima ediție din cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Next Star”.

Tot în prima ediție, scena găzduiește din nou zeci de copii talentați pe care telespectatorii i-au urmărit, admirat și susținut de-a lungul sezoanelor precedente. Cum s-au transformat micuții, dar și cum s-a schimbat viața lor după apariția în cadrul show-ului „Next Star”, marți, de la 20:30, la Antena 1.


×