x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Artistul sud-american Wisin şi-a pierdut fiica în vârstă de o lună

Artistul sud-american Wisin şi-a pierdut fiica în vârstă de o lună

01 Oct 2016   •   16:54
Artistul sud-american Wisin şi-a pierdut fiica în vârstă de o lună
Sursa foto: instagram.com

Cântăreţul sud-american Wisin, celebru pentru colaborările lui cu Jennifer Lopez sau Enrique Iglesias, trece prin momente cumplite.  Acesta și-a pierdut fetița, care se născuse în urmă cu doar o lună.

Artistul portorican de muzică rap,  membru al trupei Wisin y Yandel,  a postat sâmbătă Instagram o poză cu soția lui și fiica lor, Victoria, în vârstă de doar o lună, iar mesajul care însoțește imaginea este cutremurător. Acesta dezvăluie că la doar o lună de când au devenit părinți pentru a treia oară, micuța lor fiică s-a stins din viață, relatează Libertatea.ro. Fiica lui Wisin s-a născut cu o rară boală genetică, Trisomy 13 sau Sindromul Patau, afecţiune de care 90% din copiii ce o au, mor. Studiile au arătat că doar 31% din copiii diagnosticaţi cu această afecțiune trăiesc mai mult de o lună şi doar circa unul din 10 copii trăiesc mai mult de un an.

În majoritatea cazurilor, atunci când afecțiunea este depistată prenatal, se recomandă avortul. Cei doi soţi au avut de înfruntat exact această propunere, când, la cinci luni de sarcină, li s-a sugerat avortul.

Wisin şi Yomaira, care mai au doi copii, au refuzat să-l renunțe la cel de-al treilea și au ales să se lase în mâna lui Dumnezeu. „Dumnezeule. Multumesc. O lună. O lună de viață. Prințesa mea Victoria ne vom revedea în Rai. Durerea este atât de mare. Multumesc milioanelor de oameni care s-au rugat pentru familia noastră și pentru Victoria. Multumesc pentru toate gesturile și cuvintele voastre care ne-au permis să îl vedem pe Dumnezeu în fiecare zi. Prințesa mea tocmai a murit”, a scris artistul.

×
Subiecte în articol: cantaret wisin boala genetica rara