x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Aventurierii scenei romanesti

Aventurierii scenei romanesti

05 Feb 2004   •   00:00

Unii interpreti au fost inzestrati de mama natura cu un fizic atragator, iar altii au fost vitregiti. Insa toti au ca punct comun pasiunea pentru aventura. Nu dorim sa facem un clasament al iubaretilor din lumea show-biz-ului romanesc, ii vom evidentia doar pe aceia care s-au aflat mereu in centrul atentiei datorita relatiilor furtunoase. HORATIU TUDOR

Un artist care a devenit notoriu in urma cuceririlor sale este Adrian Daminescu. In agenda lui este bifata vegetariana Anca Turcasiu. Cantaretul are la activ doua casatorii oficiale: cu o romanca si o englezoaica. O relatie indelungata a avut-o cu Mihaela Mihailescu, din care s-a nascut unicul copil, Ana, in varsta de 4 ani. In prezent traieste cu Remona, de profesie medic.

Gheorghe Gheorghiu este cunoscut, la randul lui, drept un Casanova cu acte-n regula. Divortat de prima sotie, stabilita in SUA, Gheorghiu "s-a infruptat" din bunatatile Ancai Turcasiu. Dupa despartire, privirea lui s-a oprit asupra fetei cu parul de foc, Madalina Manole. Insa marea lui iubire a fost Flori Ban. Pana la urma, frumoasa bruneta a preferat sa plece de langa un barbat gelos si aventurier.

Mare iubaret a fost si Dumitru Rucareanu. Pe langa aventuri, a trait o frumoasa poveste de dragoste, care s-a intins pe o perioada de 24 de ani, cu Tina Enache, fosta sotie a scriitorului Eugen Barbu. De curand, fermeca torul Titi Rucareanu i-a cerut mana iubitei sale.

Despre Serban Georgescu se poate spune ca a avut parte de noroc la femei, mai mult datorita statutului sau de "rampa de lansare". Prin dormitorul lui au trecut, pe rand, Natalia Guberna, Carmen Radulescu si, in calitate de soata, Madalina Manole.

Cine ar fi crezut ca Romica Tociu poate sa fie atat de curtat de femei? Este de notorietate amorul nebun cu basarabeanca Oltita Chirila. Amandoi si-au parasit temporar familiile, pentru a-si impartasi iubirea intr-o garsoniera inchiriata. Din gelozie si neputinta, sotul Oltitei i-a incendiat masina lui Romica. Atat de jucaus si neatent a fost la viata lui, incat mustaciosul are o fetita, Alexandra Dumitru, pe care nu o recunoaste.

Pe Titus Andrei si compozitorul Viorel Gavrila ii analizam la pachet, deoarece, fiind buni prieteni, de multe ori si-au schimbat "prada" intre ei. Deliciul presei mondene de la sfarsitul anilor ""90 l-a constituit idila plina de nabadai cu Lavinia Nastase, o potentiala cantareata, careia playboy-ul cu parul carunt i-a promis ca ii va netezi drumul spre marea scena.

Eugen Mihaescu face parte din aceeasi categorie de Casanova, numai ca stilul sau este putin mai rafinat. Genul de barbat care flateaza, Eugen a avut iubite celebre, printre care se numara si Otilia Romea si Sanda Ladosi. Are doua casnicii la activ, ambele esuate. Prima sotie, Cristina, provenea dintr-o familie de intelectuali, iar cu a doua, Catalina Mocanu, se afla in proces de divort.

Dan Bittman este si el ravnit de multe femei. La cate iubiri a avut, ii ajung si pentru o alta viata. Fara a pune la socoteala anonimele "vrajite" prin turneele sustinute de Holograf in tara, reputatia de macho a lui Dan este sustinuta de cuceriri precum Tania Budi si Catalina Mocanu. Are doi copii, cu aceeasi iubita, textiera Liliana Stefan.

De patru ori barbat Horia Moculescu, care face parte din "garda veche", ocupa un loc fruntas datorita celor patru mariaje. Primele doua sotii din tinerete au fost Aura si suedeza Ulla. Ana-Maria si Mariana sunt femeile care l-au luat de barbat pe Moculescu cand acesta se apropia de 40 de ani. Ana-Maria i-a daruit un fiu, iar Mariana o fiica. Acum, la aproape 70 de ani, fostul crai traieste singur. A stiut dintotdeauna cum sa se poarte cu doamnele, astfel ca si acum mai este la fel de curtat ca si in tinerete. De altfel, ultima sotie declara ca nici o fe-meie nu rezista sarmului lui Moculescu.

Expert in aventuri Chitaristul Directiei 5 nu este un barbat frumos, dar fizicul impresionant si chipul melancolic au atras multe femei in asternutul sau. Este celebra relatia cu Loredana Groza, plina de urcusuri si coborasuri. Pe impresionanta lista a cuceririlor sale se afla Gianina Corondan, Catinca Roman, Delia de la Ho-RA si, mai nou, Anna Lesko. Totusi, apropiatii spun ca marea iubire a lui Marian Ionescu ramane actuala doamna Boncea. In ciuda numeroaselor escapade amoroase, Ionescu este si acum casatorit cu Adriana, cu care are un baiat, Carmin.

×
Subiecte în articol: antimonden