x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Beyoncé a născut în mare secret

Beyoncé a născut în mare secret

18 Iun 2017   •   14:00
Beyoncé a născut în mare secret

Vedeta pop Beyoncé a născut gemeni, potrivit media americane care citează surse din apropierea cântăreţei americane şi a soţului său, rapperul Jay Z, informează duminică AFP şi DPA. 

Cuplul, care mai are un copil, o fetiţă în vârstă de 5 ani, Blue Ivy, a anunţat sarcina în luna februarie a acestui an. Beyonce a publicat de atunci pe reţelele de socializare mai multe fotografii care înfăţişează evoluţia sarcinii sale. 

Potrivit site-ului monden E!, Jay Z şi Blue Ivy au fost văzuţi joi în zona unui spital din Los Angeles. 

Sexul gemenilor nu a fost încă dezvăluit, însă o femeie neidentificată a fost fotografiată vineri aducând la spital un buchet cu flori roz, mov şi albastre şi două baloane de dimensiuni mari pe care era scris "Fetiţă" şi "Băieţel". Pe cartea de vizită ataşată buchetului de flori erau trecute iniţialele "B+J", mai arată E!. 

Beyoncé ocupă locul al doilea în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes, aceasta fiind întrecută în acest clasament dominat de celebrităţi americane de rapperul american Diddy. 

Cântăreaţa a obţinut încasări de 105 milioane, în principal din turneul său încheiat la sfârşitul anului 2016, care i-a adus circa 250 de milioane de dolari brut. 

Soţul ei, Jay Z, se află pe poziţia a 55-a în acest top, cu încasări de 42 de milioane. AGERPRES

×