x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Biu Marquetti plătește facturi uriașe la telefon! Cu cine vorbește artista atât de mult

Biu Marquetti plătește facturi uriașe la telefon! Cu cine vorbește artista atât de mult

17 Feb 2017   •   13:00
Biu Marquetti plătește facturi uriașe la telefon! Cu cine vorbește artista atât de mult
Sursa foto: MIHAI STETCU

Biu Marquetti, artista de origine cubaneză pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, din 18 februarie, de la ora 20.00, în postura de concurentă a show-ului “Te cunosc de undeva!”, locuiește în România de unsprezece ani și speră ca, anul acesta, să o poată aduce în vizită și pe fiica ei, Lienlysbell, care trăiește la Havana. Pentru că ține legătura în permanență cu fiica ei, Biu mărturisește că plătește lunar facturi uriașe la telefon.

“Am o fată în Cuba, o cheamă Lienlysbell, și îmi este dor de ea încontinuu. Tocmai de aceea sumele din facturile mele de telefon sunt uriașe. În Cuba este foarte greu cu internetul și abia acum am început să ne vedem mai des tot printr-o aplicație a telefonului.

Din păcate, încă nu am reușit să o aduc aici până acum, din motivele legale pe care le-am rezolvat deja, și sper să poată veni și ea  în această vară”, spune Biu.

            Biu Marquetti a venit în România în anul 2006, când a fost invitată să facă parte din proiectul Mandinga. S-a îndrăgostit iremediabil de zăpadă, sărmăluțe și muzica Ilenei Sărăroiu. Merge periodic acasă, în Cuba, la fiica ei, iar la dus bagajele ei conțin altceva decât la întoarcere. “De acolo aduc cafea, rom și trabucuri pentru prieteni, iar pentru mine articole tradiționale, scrumiere, picturi și instrumente muzicale, ca să le am în casă. Iar alor mei le duc câte o țuică, magneți și alte cadouri”, mai spune concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.

            Cum se va descurca Biu Marquetti la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, în prima ediție a celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului transformărilor.

 

×