x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bono, de la U2, a păcălit moartea. Avionul cu care călătorea a pierdut o uşă în zbor!

Bono, de la U2, a păcălit moartea. Avionul cu care călătorea a pierdut o uşă în zbor!

13 Noi 2014   •   15:37
Bono, de la U2, a păcălit moartea. Avionul cu care călătorea a pierdut o uşă în zbor!

Bono, solistul trupei U2, a trecut prin momente de groază, miercuri, când se afla într-un avion privat cu destinaţia Berlin.

Bono şi patru prieteni călătoreau de la Dublin, Irlanda, către Berlin, cu un avion privat. În timpul zborului, deasupra Germaniei, uşa de acces situată în spatele avionului s-a desprins. Cu toţii au fost foarte norocoşi, căci avionul s-ar fi putut prăbuşi.

La circa o oră de la decolare, pasagerii au auzit un zgomot înfundat puternic venind din spatele avionului. Unul dintre prietenii lui Bono a declarat pentru Irish Daily Mail că s-au speriat cu toţii, dar că avionul şi-a continuat zborul, aterizând în cele din urmă pe aeroportul din Berlin. Când au aterizat, pasagerii au aflat, îngroziţi, că o parte din zona din spatele aparatului s-a detaşat în plin zbor.

Autorităţile germane au confirmat că avionul a aterizat cu defecţiuni în zona uşii din spate, iar poliţia investighează incidentul. Bagajele pasagerilor din avion au fost pierdute în momentul în care uşa s-a desprins.

Potrivit presei, Bono a fost singurul membru al trupei U2 aflat la bordul avionului, restul grupului sosind în capitala germană mai târziu, pentru a participa la decernarea premiilor Bambi International Music, joi seara. (I.D)

×