x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden “Burlacul”. 10 femei luptă cu toate armele să îl cucerească pe Andrei Andrei în Portugalia

“Burlacul”. 10 femei luptă cu toate armele să îl cucerească pe Andrei Andrei în Portugalia

21 Ian 2015   •   12:56
“Burlacul”. 10 femei luptă cu toate armele să îl cucerească pe Andrei Andrei în Portugalia

Mâine, de la 20:30, la Antena 1, cele 10 femei rămase în competiția pentru inima lui Andrei Andrei își aruncă toate armele în joc. Cea de-a doua ediție “Burlacul” le surprinde pe concurente în Lisabona, prima destinație din Portugalia unde ele trebuie să îi arate lui Andrei că pot fi partenerele ideale. Andreea Mantea le spune încă de la început: “Nu ați venit să vă faceți noi prieteni, ați venit să îl cuceriți pe Andrei”, iar de aici până la înțepături dureroase nu trece multă vreme. Prima întâlnire stabilită de Andrei, primul prilej ca tinerele să își arunce replici usturătoare și să se grupeze în tabere. “Îmi place foarte mult să mă joc cu sentimentele lor, cu nervii lor, pentru a le crea nesiguranță și pentru a le arăta că eu sunt cea mai puternică dintre ele și că eu dețin controlul”, declară una dintre concurente care inventează mai multe povești pentru a testa rezistența la stres a celorlalte femei. Cine este aceasta, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind ediția de mâine a emisiunii “Burlacul”.

Tot mâine, Andrei va invita în oraș șase concurente. Unele dintre ele, mai norocoase, se vor bucura de atenția lui exclusivă și vor avea parte de întâlniri private, celelalte vor fi nevoite să își împartă timpul petrecut alături de burlac cu o rivală. O plimbare pe malul oceanului, un picnic la Sintra și o cină în oraș vor fi cele trei momente speciale de mâine în care Andrei se va apropia de cele șase concurente. Cine va fi norocoasa care va primi trandafirul salvator, mâine, de la 20:30, la Antena 1.

Din păcate, ritualul seducției presupune și eliminări, iar una dintre tinere nu va primi trandafirul din partea lui Andrei. Cine este ea și care sunt motivele pentru care “Burlacul” nu o consideră potrivită, telespectatorii vor afla urmărind cea de-a doua ediție din acest sezon al show-ului.

×