x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden „Burlacul” le propune noi sporturi extreme concurentelor rămase în show

„Burlacul” le propune noi sporturi extreme concurentelor rămase în show

18 Feb 2015   •   12:54
„Burlacul” le propune noi sporturi extreme concurentelor rămase în show

O trăsătură de caracter a lui Andrei Andrei, „Burlacul” de la Antena 1, devine din ce în ce mai evidentă: tânărul iubește adrenalina și nu ratează nicio ocazie în care și-ar putea depăși noi limite. În ediția de mâine a show-ului, difuzată de Antena 1 de la 20:30, Alice, Andreea, Ayda, Daiana, Sabina și Roxana, cele șase concurente rămase în competiția pentru inima lui Andrei, vor fi nevoite să demonstreze că sunt nu doar sexy și feminine, ci și curajoase. „Burlacul” decide să le dea întâlnire tuturor concurentelor și le propune să încerce împreună un nou sport. Andrei recunoaște că a apelat la această strategie și pentru a le vedea în costum de baie, deci cât mai dezbrăcate.

Roxana va avea parte de cele mai multe senzații tari, pentru că Andrei o ia copilot și fac drifturi. Cum reacționează tânăra, telespectatorii Antena 1 vor afla mâine, de la 20:30, urmărind cea de-a șasea ediție din acest sezon al emisiunii.

Tot mâine, conflictul dintre două concurente care, culmea, păreau prietene la începutul competiției, escaladează atât de mult încât până la violență mai rămâne un singur pas. Și tot mâine, Andrei descoperă numeroase defecte ale unei tinere de care se simte foarte atras încă de la prima întâlnire. Despre cine este vorba, mâine, de la 20:30, la Antena 1.

×