x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cântăreaţa Sinead O'Connor, dată dispărută la Chicago

Cântăreaţa Sinead O'Connor, dată dispărută la Chicago

16 Mai 2016   •   21:20
Cântăreaţa Sinead O'Connor, dată dispărută la Chicago

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, care a vorbit recent de sinucidere, a fost dată dispărută luni la Chicago după o plimbare cu bicicleta, fiind în prezent căutată de poliţia locală, transmite AFP. Departamentul de poliţie din Wilmette (Illinois, nordul Statelor Unite) a comunicat că "încearcă să afle dacă Sinead O'Connor este bine".

Artista de 49 de ani "ar fi plecat ieri (duminică) din Wilmette într-o plimbare cu bicicleta, la şase dimineaţa, şi nu a apărut de atunci", a anunţat poliţia într-un comunicat. Se pare că un apropiat al cântăreţei a sunat la poliţie, exprimându-şi îngrijorarea.

Solista a postat recent pe Facebook mai multe mesaje îngrijorătoare, iar în ultimul pare a-i cere fiului ei să meargă la tribunal marţi să ceară custodia fratelui său. Anul trecut a sugerat pe reţeaua de socializare că a încercat să se sinucidă cu o supradoză.

Nu se ştie de ce se află Sinead O'Connor în Statele Unite, dar ea a afirmat recent că intenţionează să meargă să manifesteze în Carolina de Nord în legătură cu controversata lege din acest stat în privinţa toaletelor pentru persoane transgen.

Cântăreţul Prince, care a murit în 21 aprilie, la 57 de ani, a compus cea mai emblematică piesă a cântăreţei, "Nothing Compares 2 You". Artista irlandeză, care a făcut obiectul multor polemici de-a lungul carierei, a spus că a fost agresată sexual în copilărie şi a criticat aspru Biserica Catolică în ceea ce priveşte protecţia minorilor. AGERPRES

×
Subiecte în articol: sinead o'connor