x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cantaretii cu chelie

Cantaretii cu chelie

02 Apr 2004   •   00:00

Multe vedete s-au tuns la chelie, dupa ce s-au chinuit ani intregi sa-si aranjeze cele cateva fire de par ramase.

Disperati ca parul incepuse sa-i paraseasca, cateva VIP-uri le-au cerut frizerilor sa-i tunda de tot. Intamplator ori ba, unii dintre ei au cunoscut succesul, culmea, asa cu noul look.

Mese cu adezivi

De pilda, Benone Sinulescu a aruncat cat colo peruca, pe care a purtat-o timp de 30 de ani si brusc s-a ales cu „Discul de Aur" pentru cele mai bune vanzari de albume. Altii si-au infrumusetat chelia cu tatuaje. In acest sens, am cerut si parerea cunoscutului hair-stylist Marian Darta: „Vedetele care s-au lansat din start tunse astfel nici ca ar trebui sa recurga la peruci sau mese. Cum ar fi, de pilda, sa-l vedeti pe Garcea cu freza? Sau cu smocuri de par pe cap? Ar fi chiar caraghios. Lumea il stie asa si nu mai pare o ciudatenie. Oricum, eu intentionez sa aduc in tara niste calote (un fel de mese) care se lipesc cu adezivi speciali pe partea din fata a capului. Sunt facute din par natural si pretul este destul de piperat".

A renuntat dupa 30 de ani la peruca

In 1999, cand a inceput colaboarea cu trupa Ro-Mania, interpretul de muzica populara Benone Sinulescu si-a pus peruca-n cui. A renuntat si la tinuta populara pe care a inlocuit-o fara regrete cu un costum de blugi. Multi au zis ca Nea Beni a luat-o razna la batranete. Cui i-a pasat ce vorbeste lumea-n sat? „Am renuntat la peruca, dupa ce am purtat-o timp de 30 de ani. Imi pot permite sa ies pe scena ras in cap, mai ales ca si altii, care nu au probleme cu calvitia, au facut la fel", povesteste el. Amuzant este ca abia dupa ce a aparut in public, natural 100%, Benone Sinulescu a cunoscut cel mai mare succes, obtinand „Discul de Aur" pentru vanzarile de albume.

Calin Goia si-a facut un tatuaj pe chelie

Inca de pe vremea cand facea parte din celebra Scoala a Vedetelor, Calin Goia avea un inceput de chelie dar, pe atunci, inca isi ingrijea cele cateva fire de par care ii mai ramasesera. Insa, cum a devenit solistul trupei rock Voltaj, Calin si-a si schimbat look-ul, renuntand definitiv la podoaba capilara care incepuse sa-l paraseasca. In plus, si-a facut si un tatuaj, un pic mai sus de ceafa, ca un adevarat rocker, transformand locul viran intr-o expozitie permanenta de desene. El se rade pe cap zilnic sau o data la doua zile.
Simona Ecovoiu


Marcel Pavel se rade singur in cap

Marcel Pavel a renuntat si el la cele cateva fire de par razlete: „Am luat aceasta hotarare dupa ce l-am vazut pe Mihai Tatulici chelios. Am zis ca daca el apare asa pe post si n-are nici un stres, eu de ce n-as face la fel? Si asa nevasta-mea spunea mereu ca o stresez cu tabieturile mele de-mi aranja parul. Mi-am cumparat si un aparat de ras tare smecher si, cam de trei ori pe luna, ma rad singur. Amuzant este ca si in copilarie eram chel, dar asta pentru ca faceam nazdravanii si ai mei ma pedepseau ducandu-ma la frizer.

×
Subiecte în articol: antimonden