x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cat de destepte se cred vedetele mioritice

Cat de destepte se cred vedetele mioritice

05 Oct 2004   •   00:00

MONDEN

Atunci cand sunt luate la bani marunti de catre ziaristi, personalitatile de gen feminin simt brusc nevoia sa-si arate gramul de inteligenta pe care-l au (sau nu) in dotare.
DANA ANDRONIE

De cand si-au castigat (prin munca grea) statutul de vedeta, Anda Adam sau Gina Pistol incearca sa demonstreze ca nu sunt deloc ceea ce par ca sunt: artiste cu mintea pe aceeasi lungime cu fustita mini cu ajutorul careia isi vand... talentul. Probabil ca stau ore-n sir in fata unei oglinzi. Care le deformeaza. Inteligenta.

"PAPUSA". Kitty Cepraga sufera de sindromul Barbie si vrea cu tot dinadinsul sa devina actrita. Bineinteles ca niciodata n-a vrut sa devina vedeta, ci doar o stea de cinema. Dar s-a nimerit ca Cepraga sa fie bine primita in televiziune, iar talentele nenumarate au transformat-o pe Kitty intr-o "polivalenta". Stie sa cante la pian, se pricepe la compuneri (sau poezii), se mai regaseste si in Tolstoi, a descoperit figurile geometrice din spatiu, desi era paralela cu matematica. E mai mult decat poate duce o "papusa", trebuie sa recunoastem. Dar a reusit sa-si creeze o imagine, de pe urma careia isi cumpara painea, pantofii, rochiile cu paiete si biletele de avion in Italia. Cum a ajuns ceea ce a ajuns? De vina sunt numai parintii: "Ai mei m-au ajutat sa-mi descopar aptitudinile. M-au dat si la gimnastica. Eram cea mai slaba dintre toate pustoaicele. Am fost si la balet! Dar nu eram prea elastica. Am facut si foarte multe meditatii la matematica. Eram o catastrofa! Am fost paralela si cu matematica. La un moment dat m-a atras geometria cu figurile geometrice in spatiu... Cand eram in scoala generala, am castigat olimpiade la limba romana. Eram talentata la compuneri. Mult timp am scris si poezii". Ce calitati ascunse mai are? Ne spune chiar ea: "Sunt o femeie care stie sa faca o gramada de lucruri. Orice barbat crede ca, daca sunt o femeie frumoasa si blonda, n-am nimic in cap. N-am cum sa-i schimb mentalitatea. Doar daca ma rad in cap si-mi fac un scarface. Dar sunt foarte sincera si exuberanta. As vrea sa gandesc de trei ori inainte sa spun un lucru". Si noi ne-am dori ca papusa Barbie sa inceapa sa gandeasca...

CANTA, NU SIMULEAZA! Anda Adam a recunoscut ca n-are talent de actrita si ca niciodata n-a simulat ca joaca un rol. Nici macar atunci cand a avut orgasm: "Nu tin minte ca vreodata sa ma fi prefacut ca am un orgasm. Mai bine cant decat sa simulez ca am orgasm. Asadar, este talentata si n-are nevoie sa faca playback. Pentru a avea plamani cu care sa-si "mareasca" statutul de cantareata a apelat la Playboy. "Complexul meu cel mai mare era ca ramasesem fara sani. Slabisem foarte mult, in jur de sapte kilograme. Eram numai muschi si fara sani. Imi mai trebuia par pe piept si eram barbat. Cei de la Playboy mi-au oferit sansa sa-mi pun silicoane si pentru asta trebuia sa pozez goala. Asa am facut rost de sani mari." Si de voce, am adauga noi.

Cu Tania Budi, lucrurile nu sunt atat de simple. Atentie, Budi este "un soi care exceleaza in toate!". O citam in continuare: "Daca-mi pun mintea, pot sa gatesc mai bine decat la Marriott. Dar am facut si multe compromisuri. Ceva in mine imi spune ca numai televiziune o sa fac toata viata! Practic, de acum incolo, am lucruri interesante de spus. Pana ieri eram doar o prezenta blonda". A uitat sa precizeze cand s-a terminat ziua de ieri. Oricum, acum este libera. De orice contract. Nici ei nu-i vine a crede ca are, totusi, o carte de munca. "Niciodata n-am fost stresata de munca. Incredibil, dar am si carte de munca. Am opt ani de zile de munca! Ura! Am fost intotdeauna o rasfatata. Insa, cu tot rasfatul asta, am fost cam nedreptatita in viata. Femeile m-au nedreptatit cel mai mult. Mai ales in meseria mea." Care meserie?!

ESTE... PISTOL. Ginei Pistol ii place sa creada ca a ajuns sa fie respectata pentru ceea ce este ca om, nu pentru ca este blonda cu ochii frumosi care a pozat goala intr-o revista. "Desi multi barbati m-au privit ca pe o blonda proasta, am multe atuuri: sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului... sunt Gina Pistol. E adevarat ca unii barbati se uita la sanii si la fundul meu... Totusi, eu consider ca am si un gram de inteligenta". Asa cum este, Pistol are ganduri mari: "Cand ma fac mare vreau sa devin vedeta! Ma atrage foarte mult ideea de a deveni vedeta. Parca sunt un fluturas care, noaptea, este atras de bec!"

Mihaela Cernea nu va fi niciodata o doamna. Asa zice ea. "Nu-i stilul meu sa fiu doamna… Nu ma simt deloc doamna. Voi fi tot timpul nebunatica si copilaroasa." Probabil ca de aici i se trage problema pe care o are cu muncitorii din constructie. "Ah, tot timpul fluiera barbatii dupa mine. Mai ales muncitorii din constructii. Nu se poate sa nu trec pe langa ei si sa nu strige: "Hei, blondo!"... De fapt, de cand ma stiu, asa ma striga lumea. Chiar daca sunt cu sotul meu, Costin, muncitorii tot incep sa tipe dupa mine si sa-mi cante doine." Este blonda si bineinteles ca primeste... complimente. "Odata, un barbat mi-a facut un compliment, dar n-am inteles ce a vrut sa spuna. Eram la un post de radio, in direct, si a sunat un tip si mi-a zis ca sunt blonda in frunte. Pana in ziua de astazi stau sa ma intreb ce-a vrut sa spuna... Macar daca spunea ca sunt blonda la minte..." Ce dilema!

FIGURI

"Am facut meditatii la matematica. Eram o catastrofa! La un moment dat m-a atras geometria cu figurile geometrice in spatiu... Cand eram in scoala generala am castigat olimpiade la limba romana. Mult timp am scris si poezii" - Kitty Cepraga

RASFATATA

"Niciodata n-am fost stresata de munca. Incredibil, dar am si carte de munca. Am fost intotdeauna o rasfatata. Insa, cu tot rasfatul asta, am fost cam nedreptatita in viata. Mai ales in meseria mea. Femeile m-au nedreptatit cel mai mult" - Tania Budi

ATUURI

"Desi multi barbati m-au privit ca pe o blonda proasta, am multe atuuri: sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului... sunt Gina Pistol. E adevarat ca unii barbati se uita la sanii si la fundul meu" - Gina Pistol

LECTII

Julia de la Sexxy este la varsta la care nu-i deloc greu sa fii sexy. "Am 27 de ani si imi este foarte usor sa fiu apetisanta. Dar nu-mi doresc sa fiu sexy pentru toata lumea. Nu ma pot imparti la toti barbatii din lumea asta". Daca ar si canta la fel de usor precum ii e sa fie sexy, ar fi apreciata si pentru vocea ei. Dar stie sa dea lectii. Femeilor care mimeaza orgasmul. "Sunt femei care ar face orice sa nu-si piarda barbatul. Chiar sa mimeze ca au orgasm. Cred ca aceste femei sunt slabe, ca si fire si personalitate. Ar trebui sa se revizuiasca putin si sa n-o mai faca! Nu ajungi nicaieri daca traiesti in minciuna. Poti sa-l duci de nas pe barbat o data sau de doua ori. Femeile mimeaza ca au orgasm de fraiere ce sunt!" Ea de ce canta?

  • AUTOAPRECIERE. Gina Pistol considera ca are si un gram de inteligenta
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden blonda pistol gina pistol munca