x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce făcea Giani Kiriță ca să scape de bătaie, povestește mama sa,  joi, la “Aici eu sunt vedeta”

Ce făcea Giani Kiriță ca să scape de bătaie, povestește mama sa,  joi, la “Aici eu sunt vedeta”

22 Mar 2018   •   17:46
Ce făcea Giani Kiriță ca să scape de bătaie, povestește mama sa,   joi, la “Aici eu sunt vedeta”

Giani Kiriță și mama sa vin joi, 22 martie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”. Prilej cu care doamna Kiriță va povesti o întâmplare din copilăria celebrului său fiu, al cărei deznodământ va trebui ghicit de cei trei părinți din platou, Anca Sînă Serea, Wilmark și Radu Sîrbu, componentul trupei O-Zone.

Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă dați seama. El a fost cu bătutul mingii de la vârsta de doi-trei ani. În clasa întâi, la școală, îi cumpăram câte trei perechi de pantaloni și câte trei perechi de teniși, pe trimestru. Dar nu-i ajungeau…”, spune doamna Kiriță.  “Când vedea mama că iar nu mai am nici pantaloni, nici teniși, se enerva ca Diavolul tazmanian și mă amenința cu bătaia”, povestește Giani.

Ce făcea Giani ca să scape de bătaie, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 22 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta giani kirita