x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cezar Ouatu: “Mă pregăteam să mă întorc în Italia, când am fost invitat să particip la “Te cunosc de undeva!””

Cezar Ouatu: “Mă pregăteam să mă întorc în Italia, când am fost invitat să particip la “Te cunosc de undeva!””

28 Ian 2015   •   13:51
 Cezar Ouatu: “Mă pregăteam să mă întorc în Italia, când am fost invitat să particip la “Te cunosc de undeva!””
Sursa foto: Mihai Stetcu

Propunerea de a participa la “Te cunosc de undeva!”, show-ul care va începe la Antena 1, din 14 februarie, a venit pentru Cezar Ouatu într-un moment de cumpănă.

“Mă pregăteam să plec din țară, să mă întorc la Milano. Eu stau de 16 ani în Italia, am dublă cetățenie, am terminat acolo Conservatorul. În România, am venit pentru Eurovision. A fost o întâmplare atunci, și mie așa îmi place… să se întâmple lucrurile, nu să le programezi. Această propunere, de a participa la “Te cunosc de undeva!”, este o bună ocazie pentru mine ca oamenii să mă vadă așa cum sunt eu, de fapt. Pentru că nu sunt nici prețios, nici cu nasul pe sus, cum cred unii... Iar gașca de la “Te cunosc de undeva!” este una fantastică, și asta este foarte important”, spune Cezar.

Pentru mama artistului, bucuria veștii că Cezar va participa la “Te cunosc de undeva!” a fost una foarte mare. “Mama, care este cel mai bun confident al meu, este extrem de încântată că voi participa la show, cunoaște fiecare personaj, este specialistă în această emisiune”, mai spune interpretul.

×