x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Codrin Ştefănescu îşi botează băieţelul duminică, la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală

Codrin Ştefănescu îşi botează băieţelul duminică, la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală

24 Sep 2016   •   14:15
Codrin Ştefănescu îşi botează băieţelul duminică, la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Băieţelul secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, Radu, va fi botezat, duminică, la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Bucureşti, naşi fiind Dana şi Adrian Năstase. 

Înaintea evenimentului, Codrin Ştefănescu se declară foarte emoţionat, iar sfaturile nu lipsesc, atât cele legate de eveniment, cât mai ales de tradiţia botezului. El a adăugat că îi va avea alături pe prieteni şi apropiaţi, iar petrecerea se va desfăşura la Palatul Snagov. 

"Duminică, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, în prezenţa naşilor Dana şi Adrian Năstase şi a unui grup restrâns de prieteni şi apropiaţi, va avea loc botezul băieţelului meu, Radu. Pe lângă emoţiile fireşti, ca la orice tătic, mai sunt şi foarte multe sfaturi pe care le primesc în ultimele 48 de ore - cum trebuie să se îmbrace, de ce trebuie copilul băgat în cristelniţă, de ce nu trebuie băgat, de ce ar trebui dezbrăcat, unii invocă tradiţia, etc. Sunt sute de sfaturi care se împart în două categorii: sfaturi venite de la cei mai în vârstă, care au un punct de vedere, şi unele de la tineri", a declarat, pentru AGERPRES, Codrin Ştefănescu. 

Duminică, micuţul Radu împlineşte două luni şi jumătate.

AGERPRES

×