x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Contul de iCloud al actriţei Leslie Jones a fost atacat de hackeri

Contul de iCloud al actriţei Leslie Jones a fost atacat de hackeri

26 Aug 2016   •   18:48
Contul de iCloud al actriţei Leslie Jones a fost atacat de hackeri

Contul de iCloud al actriţei de comedie Leslie Jones, 48 de ani, a fost atacat de hackeri, aceştia publicând fotografiile vedetei în mediul online. Departamentul american de securitate internă a preluat ancheta în acest caz, scrie The Hollywood Reporter.

Joi după amiază, fotografiile personale ale actriţei de comedie au fost sustrase din contul său de iCloud şi postate pe contul acesteia de pe platforma Tumblr, alături de fotocopii ale permisului său de conducere şi ale paşaportului său. Numărul de telefon al artistei şi parola sa de acces pe contul de Twitter au fost de asemenea dezvăluite de hackeri, potrivit The Wrap.

Echipa care se ocupă de conturile de socializare ale vedetei a suspendat contul acesteia de Tumblr, nu înainte ca fotografiile respective să ajungă online.

În 2014, conturile de iCloud ale mai multor vedete au fost atacate de hackeri, care au publicat pe internet fotografii nud ale acestora. La acel moment, ancheta a fost preluată de FBI care a dat de urma cel puţin a unei persoane care fusese implicată în desfăşurarea atacului informatic.

AGERPRES

×