x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cosmin Seleși filmează de trei săptămâni, în Grecia, pentru show-ul “Aventură cu 4 stele”: “Nu am avut timp să fac nici măcar o baie în mare”

Cosmin Seleși filmează de trei săptămâni, în Grecia, pentru show-ul “Aventură cu 4 stele”: “Nu am avut timp să fac nici măcar o baie în mare”

18 Iul 2017   •   19:30
Cosmin Seleși filmează de trei săptămâni, în Grecia, pentru show-ul “Aventură cu 4 stele”:  “Nu am avut timp să fac nici măcar o baie în mare”

Cosmin Seleși filmează de zor, de aproape trei săptămâni, în Grecia, pentru “Aventură cu 4 stele”, show care va fi difuzat, în curând, la Antena 1. Filmările sunt solicitante, însă Cosmin nu se plânge. Are doar un singur regret. Că până acum nu a reușit să facă nici măcar o baie în mare. “Filmările încep în fiecare zi de la maximum 8 și jumătate și se întind până la 10, 11 noaptea. Fiind vorba de un reality, filmăm non-stop, ceea ce e destul de solicitant. În același timp, mă bucur că am descoperit niște locuri minunate și am învățat foarte multe lucruri noi despre Grecia. Am descoperit Grecia autentică, nu cea promovată de firmele de turism. Cât despre timp liber, nu am avut timp să fac nici măcar o baie în mare. Ba da, am intrat o dată pentru că trebuia să filmez un intro”, spune acesta. Despre show-ul pe care îl prezintă în această vară, la Antena 1, prezentatorul spune că “este un show care combină partea de travel cu partea de reality, un show în care telespectatorii vor descoperi o altă față a Greciei – Grecia autentică, oamenii ei și partea nepromovată până acum”.

“Aventura cu 4 stele” este o competiție între vedete care pot avea parte fie de o vacanță de lux, fie de o vacanță în condiții extreme. În fiecare ediție patru vedete se vor confrunta pentru a se bucura de minunățiile pe care le oferă Grecia. În urma unor concursuri zilnice, două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Cum vor face față vedetele noastre provocărilor acestei veri, telespecatorii Antenei 1 vor vedea, în curând, la “Aventură de 4 stele”.

 

×
Subiecte în articol: cosmin selesi