x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden CRBL si-a dus sotia la Paris, la concertul lui Beyonce si Jay Z

CRBL si-a dus sotia la Paris, la concertul lui Beyonce si Jay Z

22 Sep 2014   •   09:38
CRBL si-a dus sotia la Paris, la concertul lui Beyonce si Jay Z

CRBL, pe care telespectatorii Antenei 1 il pot vedea sambata, 20 septembrie, de la ora 20.30, intr-o noua editie a show-ului "Te cunosc de undeva!", i-a pregatit o mare surpriza Elenei, sotia lui, si, week-end-ul trecut, a dus-o pe aceasta la concertul lui Beyonce si al lui Jay Z, de la Paris.

"Pentru ca la noi in casa exista icoana lui Beyonce la care ne inchinam si chiar a lui Jay Z langa (rade), am vrut sa-i fac o surpriza Elenei si, pentru ca isi dorea foarte mult, am dus-o sambata, la Paris, la concertul celor doi. A fost ultimul concert din acest turneu al lui Beyonce si Jay Z, iar ei au ales acest oras, singurul din Europa, pentru ca acolo s-au cununat si pentru ca jumatate din staff-ul lui Jay Z e din Paris. Concertul a fost incredibil! Astfel, am multumit-o pe Elena, mi-am spalat pacatele, ca sa zic asa, trecute si viitoare (rade)", povesteste CRBL.

Lui CRBL ii pare rau ca nu a mai gasit biletele cele mai scumpe, care aveau pretul cuprins intre 1.700 si 2.500 de euro pentru ca, la acest tarif special, beneficiai de un tratament extraordinar, in plus aveai ocazia sa iei masa cu cele doua staruri. "Erai preluat de la intrare, cu limuzina, covor rosu, hostesse, aveai un preparty, vedeai tot concertul de la zona VIP, aveai acces in backstage, puteai face poza cu Beyonce si Jay Z, primeai autograful lor personalizat si, atentie, serveai masa alaturi de ei. Ma oftic pentru ca nu am putut sa cumpar aceste bilete, a fost un numar limitat, de 45 de bilete maximum, care s-au dat instantaneu. Insa nu ma las si, daca as putea vreodata sa-i fac Elenei aceasta surpriza, ar fi senzational", mai spune el.

In cele doua zile cat au stat la Paris, Elena si CRBL au apucat sa vada La Defense, Arcul de Triumf, Luvru. "Iar Elena s-a intalnit, cu totul intamplator, cu cele trei verisoare ei - una sta in Germania, una la Paris, alta la Londra. Nu se vazusera de opt ani. A fost o alta intamplare incredibila pentru ea", conchide artistul.

Pe CRBL, telespectatorii Antenei 1 il pot vedea sambata, 20 septembrie, de la ora 20.30, la "Te cunosc de undeva!" cand se va transforma in Mr. Saik.
 

×