x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cristina Ciobănașu, schimbare de look

Cristina Ciobănașu, schimbare de look

08 Iul 2017   •   09:14
Cristina Ciobănașu, schimbare de look

Cristina Ciobănașu (Criss), actrița pe care fanii  o pot vedea în cel de-al doilea sezon al iSerialului „Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion, a renunțat la părul lung și a ales un look nou, ideal pentru sezonul estival.

Adio plete lungi, bun venit păr scurt! Cristina Ciobănașu a decis că a sosit momentul pentru o schimbare, drept urmare, s-a lăsat pe mâna specialistului pentru un look nou. Actrița, care poate fi urmărită în curând în cel de-al doilea sezon al iSerialului „Când mama nu-i acasă”, exclusiv pe antenaplay.ro, a ales stilul bob, iar tunsoarea o prinde de minune.

„Lui Vlad îi place la nebunie!”, a mărturisit Criss sau, altfel spus, Miruna, așa cum se numește personajul ei din primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil, „Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion.

De altfel, noul look a fost apreciat în număr mare și de fani. „Îți stă super frumos, oricum tu ești frumoasă oricând și oricât”, „Îți stă minunat!”,„Da, îți stă superb, dar și tu ești o fată de nota 1000”, așa sună o parte dintre mesajele primite de Criss, pe facebook.

×
Subiecte în articol: Cristina Ciobănaşu