x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cristina Cioran, probleme în cuplu

Cristina Cioran, probleme în cuplu

14 Mai 2017   •   08:09
Cristina Cioran, probleme în cuplu

Actriţa Cristina Cioran trăieşte o dragoste cu năbădăi. Chiar dacă ea şi Traian Văduva au o relaţie de 7 ani, cei doi nu au nici un gând să ajungă în curând faţa altarului. Ba mai mult, Cristina recunoaşte că se ceartă des, de la lucruri banale.

“Ne certăm, nu este armonie deloc între noi. Totuși, eu fac întotdeauna primul pas spre împăcare. Ultima oară s-a întâmplat din cauza unui lucru ba­nal, pentru că el a refuzat să schimbe programul la TV. Sunt foarte vocală atunci când ne certăm, eu ridic tonul, doar că el mă ignoră total. Eu sunt cea care măcăne şi el e cel care nu mă bagă în seamă”, a declarat Cristina Cioran.

Ea a explicat şi de ce crede că relaţia lor rezistă, în ciu­da problemelor: “Faptul că nu am oficializat, cred că asta ne-a ținut împreună. Nu mi-a zis niciodată că mă iubește, deşi suntem de 7 ani împreună”.

Cuplul atipic, ei nefiind adepții siropoşeniilor şi ai drăgălăşeniilor, are totuşi gânduri mari în viitor: un copil. “Ne petrecem va­canţa în Grecia, timp de două săptămâni. Ne-am propus să nu răspundem la telefon, vrem să ne rela­xăm. Anul acesta vrem să facem și un copil. Sper că vacanţa care va veni să fie un cantonament pentru bebe. Sunt şanse mari să ne întoarcem trei. Aşa ne-am propus, dar să vedem ce o să iasă. Mai mergem cu o pereche, nişte prie­teni care au un bebeluş. O să ne obişnuim şi cu cel mic, să zic aşa. Le-am promis că dacă vor să facă o plimbare romantică, eu voi avea grijă de cel mic”, a explicat actriţa şi prezen­tatoarea de televiziune.

Cristina Cioran, care împlineşte la vară 40 de ani, trăieşte alături de Tra­ian, un bărbat care a mai fost căsătorit şi care are doi copii din relaţia an­terioară. Este pasionat de motociclete, dar şi de scu­fundări, fiind instructor.

×
Subiecte în articol: cristina cioran