x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cui a declarat RAZBOI de data aceasta OANA ZAVORANU? Iata primele ei reactii la externarea din spital!

Cui a declarat RAZBOI de data aceasta OANA ZAVORANU? Iata primele ei reactii la externarea din spital!

de CS    |    19 Noi 2012   •   16:21
Cui a declarat RAZBOI de data aceasta OANA ZAVORANU? Iata primele ei reactii la externarea din spital!
Sursa foto: facebook

Zilele trecute, Oana Zavoranu a fost transportata de un echipaj SMURD la spitalul Elias din Capitala dupa ce a acuzat dureri groaznice de cap. Apropiatii Oanei au comunicat ca vedeta sufera de sinuzită cu sindrom meningeal şi un timpan spart.

Contactat de ziarul Ring, directorul medical al Spitalului Elias, medicul specialist ORL Daniela Safta, a precizat ca fosta sotie a lui Pepe nu are nici una dintre problemele de sanatate vehiculate.

"Oana Zavoranu a produs mai multa valva in spital. S-a prezentat la camera de garda si a fost diagnosticata cu o migrena, nici macar timpanul nu il are perforat. I s-a dat o reteta si trebuie sa mai faca niste investigatii pe care nu stiu daca le-a facut sau nu. Nu a fost internata in spital... pentru o durere de cap nu internam oamenii. Sa fim seriosi, lucrez de 33 de ani la ORL si am intalnit doar doua cazuri de meningita acuta. Totul este o minciuna", a declarat medicul specialist ORL Daniela Safta.

Declaratia acesteia a ajuns si la urechile Oanei, care a rabufnit iar! Vedeta a reactionat, asa cum ne-a obisnuit, promp si „decisiv”:

Dragii mei, azi noapte am ajuns acasa dupa cateva zile pe care nu le doresc nici dusmanilor mei.....si nici nu ma trezesc bine ca se si gasesc tot felul de "anonime senile si nebagate in seama" si avide de scandal, "recidiviste", care ies ca paduchele in frunte sa vb de "VEDETE", (aceeasi Safta vb si de Teo pe la B1),ca de muritorii de rand nu are Safta timp :)))), si care pt ineptiile si calomniile, fara vreun suport vizavi de suferinta mea, isi permit sa isi dea cu "presuputa" :))))...ca doar nu crede nimeni o individa care se autoproclama directoarea spitalului Elias, cand in fapt ea este doar medic ORL, dar nici macar ea nu stie ce ar vrea sa fie :))). Ea v-a trebui sa raspunda in fata superiorilor pt toate calomniile aduse, pt toate daunele morale si de imagine pe cale mi le-a adus. rau e sa fii si prost si rau... Mai mult decat atat, ea va trebui sa explice si colegilor ei pt care nu are nici un fel de respect pt munca depusa. Cum isi permite individa asta dubioasa sa conteste actele emise de medicii ORL care m-au examinat si ale caror retete si diagnostice le-am aratat deja (cand medicii ce m-au examinat erau de garda?....la acea ora Saftica era acasa si sforaia)...si mai ales cum o sa explice nefericita diagnosticul "OANA ESTE SANATOASA TUN"...?????!!!!... hai sa vedem cine minte si cine ca de obicei spune adevarul... Mi-e greata daca pana si sanatatea unui om poate creea unora un motiv de a mai iesi si ei prin doua ziare ciufulite:)))... OANA ZAVORANU NU ARE VOIE SA AIBE SI EA SARACA PROBLEME CU SANATATEA!!!!!!!! EA E FACUTA DIN FIER FORJAT SI OTEL!!!!!!!.....incredibil!!!!! Aceasta Saftica nu are nici un respect pt munca adevaratilor medici,carora tin sa le multumesc din suflet,si mai ales profesionistilor de la SMURD care isi fac datoria fara repros si in care va sfatuiesc din inima sa aveti totala increderea. Un lucru bun avem si noi si Safta incearca sa il murdareasca si pe ala cand e stiut ca SMURDUL nu te duce la urgenta pt ca "ESTI SANATOASA TUN".... rusine Safto, o sa va arat comentariile postate inca de acum luni de zile de catre bietii pacienti care au avut "ghinionul" de a se trata la ea :)))... inutil sa va zic ca i-a tratat de altceva decat aveau bietii oameni nevoie... asa de "competenta e Safta asta" :))).... in alta ordine de idei, in cateva zile ma voi opera iar RMN-UL CRANIAN urmeaza sa fie facut in aceasta saptamana. Va multumesc pt toate mes voastre, sunt coplesita de dragostea voastra si vreau sa stiti ca si eu va iubesc tare de tot....vom vedea ce ne rezerva viitorul...”, a postat Oana pe pagina sa de facebook.

×