x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum petrece Doinița Oancea de 1 Mai

Cum petrece Doinița Oancea de 1 Mai

01 Mai 2018   •   13:40
Cum petrece Doinița Oancea de 1 Mai

Doinița Oancea, Tanța din serialul “Fructul oprit”, difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, a petrecut în avans minivacanța de 1 Mai. Îndrăgita actriță s-a întors, recent, dintr-un sejur din Italia, acolo unde timp de patru zile, și-a încărcat bateriile și a vizitat diferite obiective turistice.

Am sărbătorit, în avans, 1 Mai în Italia. Îmi doream de mult să merg în sudul Italiei, voiam să văd Alberobello, care este un sătuc, inclus în patrimoniul Unesco. Am fost și în Matera, o locație superbă, m-a impresionant maximum! Este un loc încărcat de istorie, nu am suficiente cuvinte să descriu ce am văzut și ce am simțit acolo. Am vizitat Polignano a Mare, Monopoli, Locorotondo, Alberobello. Ziua de 1 Mai mă va prinde pe platourile de filmare de la << Fructul oprit >>“, povestește Doinița Oancea.

Timp de patru zile, actrița a profitat din plin de gastronomia locală. “Am mâncat specialități tradiționale, paste, pizza.  Am mâncat cea mai bună înghețată ever! Am avut parte de un ghid, care ne-a plimbat peste tot.”, spune ea.

Pe lângă fotografiile făcute în Italia, Doinița s-a întors din vacanță și cu un suvenir special. “Am adus o piatră pe care am luat-o din Matera, dintr-una din grotele, în care stăteau oamenii acum mulți ani. Nu am avut timp de shopping. În vacanța asta, pot spune că mi-am depășit recordul de mers pe jos. Într-una din zile, am mers pe jos 20 de kilometri.”, a adăugat simpatica actriță, care poate fi urmărită de telespectatorii Antenei 1 în “Fructul oprit”, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00.

 

×
Subiecte în articol: Fructul Oprit